livetsomjohan

shopping

Tjabba.
Idag har man inte gjort såå mycket, mest suttit hemma... fast nä. Har varit på stan med Sanna och mamma. Vi käkade på cupido och så fick jag vinterjacka och mössa. Fetnajs. Behövdes verkligen. Ikväll ska man ut och träffa folk. Det behövs det med, efter matteplugget. Sen nu har ju alla lovdagar gått också :''''''''( Ogilla på den. Bara imorgon och söndag kvar. Tragiskt, tragiskt. Men det är bara drygt sex veckor kvar tills det är jullov, det är najs! Men sen ännu en termin med skola... SEN SOMMARLOV! Okej, det är evigheter dit, men i alla fall. Jaja. Peace!

klasskväll

Okej, jag har inget att göra just nu. Ska egentligen sova men det är svårt, så tänker skriva ett inlägg bara för att det var fett länge sen jag gjorde det. Men alla mina läsare verkar ju ha försvunnit, så det känns ganska onödigt på ett sätt. Dom kommer ju inte direkt se det här inlägget, hehe. Men ja. Ikväll har man träffat klassen minus Freddie och Jonatan. Vi var i nåt hus i Norby som Miranda hade eller nåt sånt.
Träffade först Tuss och Leila vid centralen där vi väntade på Mickaella och Melissa. Deras (eller i alla fall Melissas) tåg var försenat. Tog bussen till Norby där vi sedan irrade runt och ropade på okända cyklister som vi trodde var Maria, men som det såklart inte var.. Vi frös och var blöta, men till sist såg vi Maria den jeveln. Nejdå. Vi kom ju fram till sist i alla fall. Inne i huset snackades det om mycket och lyssnades på musik. Och så kollade man i skolkatalogen. Det blev en lyckad kväll! Drog hem sen och ska nu sova som fan. Godnatt, Peace!