livetsomjohan

grönan

Nu har man precis kommit hem från en väldigt kall och blöt, men också väldigt rolig, dag på grönan med Hanna E, Hanna J, Sofia, Melina och Sarah.

Dagen började med att man mötte Melina och Hanna E på stationen och åkte till Stockholm med dom. När vi kom fram till grönan blev det stress till olika kassor pga för lite folk, faktiskt. Kom in och började åka efter lite grejer med Hannas guldkort. Åkte lite olika grejer innan Hanna J, Sofia och Sarah kom.

Tack vare vädret så var det knappt några köer alls. Vi fick till och emd åka insane två gånger i rad och bara sitta kvar i vagnen. Den som alltid brukar ha milslånga köer. Men det var najs. Mets åk för dagen blev det i extreme! Kan inte fatta att jag aldrig åkt den innan idag, den är ju fan bäst! Åkte den i ösregn och det var en rolig upplevelse, hehe. Kallt och blött, men kul!

Nu är jag för trött för att skriva mer. Ska kolla på friidrott nu. Peace!

tråkdagar

Idag vaknade jag runt kvart över elva och gick och åt frukost. Det var ovanligt skralt i kylen och skafferiet. Det kändes inte som ngt gott tecken med tanke på att jag skulle träna direkt efter. Tog i alla fall en mjuk macka och två hårda. Det var fortfarande för lite, höhö. Åkte och tränade mad Axel. Vi var klara där kanske runt halv två  tror jag. Åkte och köpte lite matgrejer pga tidigare nämnd anledning och när jag kom hem käkade jag och tog sen en dusch. Det är min dag hittills.

Som ni kanske har märkt så är mina dagar ungefär likadana, träning varannan dag och varannan dag händer ingenting. Det kanske inte är så kul att läsa om, så om ni inte har något emot det så kommer jag inte skriva varje dag längre. Om inte intressant händer, så klart. Peace!

den mest aktiva dagen nånsin!!!!

Somnade runt halv fem imorse, vaknade vid tolv av att mor min ringde, somnade om igen och vaknade kvart över två. Inte mycket har hänt idag, men det kanske ni kunde lista ut. Vädret är ju inte direkt uppiggande, så inte så mycket mer lär väl hända I guess. Peace!


random nattinlägg

Asså, känner mig tvungen att skriva ett inlägg, bara för att. Eftersom jag är en no-lifer så är jag vaken vid denna tid på dygnet. Borde egentligen sova, men efter att ha druckit upp en 1.5 liters fanta själv (slängde bort det sista) så är man inte direkt trött. Men måste sova snart, kan inte vända på dygnet helt. Fan att alla kanaler sänder så bra filmer mitt i natten. Helt onödigt. Ibland blir man förbannad på kabeltv. Dom som äger dom kanalerna borde inte hålla små pojkar uppe mitt i natten. Nu kollar jag på enn fett weird film/serie om nån författare som byter liv med huvudpersonen i hans bok. Fattar ingenting. Ibland undrar jag om skådespelarna verkligen förstår såna historier, eller om dom är som jag.

Nu längtar jag tills på torsdag också. Då ska jag på gröna lund med skoj folk. Jag. Är. Taggad. Nu ska jag sova! Gutan Nacht. Eller nåt.

lugn kväll, möhö

Alltså, jag orkar verkligen inte ha en blogg. Ni får vara beredda på att denna blogg kommer att dö ut helt om inte en alltför lång framtid. Hoppas att ni kan leva med det.

Idag har jag i alla fall bara tagit det lugnt, om man bortser från att jag drog och tränade med Axel runt halv ett och drog och handlade mat med Sanna eftersom mor och far inte är kvar i stan. Inte just nu i alla fall höhö. Ikväll ska jag ta det lugnt förhoppningsvis.. Ska kolla på tv för en gångs skull :) Jaja, hoppas att ni får en bra kväll!

inte bra, inte bra

Ojojojdå, inte bra, inte bra alls... Har inte skrivit ett inlägg på fem dagar, om man bortser från Emelies utskällningsinlägg från gårdagen. Förhoppningsvis är jag tillbaka på banan nu! Ska försöka hålla er uppdaterade med hur mitt sommarlov ser ut, hehe.

Igår, som ni kanske redan har förstått, så var jag med Emelie från början hemma hos henne. Efter ett tag kom Axel, Derblom, Enström och Felix och vi gick ut och träffade dom i deras sjukhuskläder. Dom såg ut som riktiga fikusar! Vi åkte till källparkens lekpark och rökte vattenpipa och drygade oss och hade allmänt trevligt. Sen gick jag och Emelie till donken medans dom andra lämnade pipan hos Derblom. När vi kom till donken var jag tvungen att cykla hem. Hemma kollade jag på Scrubs (What a surprise!) och lite sånt. Somnade halv fyra kanske?

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade ju vid ett, hehe. Ikväll vet jag icke heller vad jag ska göra, kanske en hemmakväll för en gångs skull? Ladda hem nån bra film och chilla. Låter najs!

HOPPAS NI ÄR NÖJDA NU?!?!?!!

emelie tar tag i johans jobb!

så.. nu jävlar!
Antingen ger vi johan en rejäl utskällning eller så lever vi våra liv vidare utan att johan skriver om sin vardag?
Jag tycker personligen att en utskällning är rätta alternativer, eller vad säger ni..

Soo let's begin!


DIN JÄVLA TÖNT! DU HAR EN BLOGG ATT SKRIVA PÅ, DU KAN BLOGGA IFRÅN DIN JÄVLA MOBILTELEFON MEN VAD GÖR DU? KOLLAR PÅ SCRUBS.... DIN LILLA SAFARI TÖNT! :D

Okej hoppas det räcker, annars tar vi till andra metoder..

Men just nu sitter johan inne på facebook och nördar sig ifrån sin ... mobiltelefon, medans jag skriver på hans blogg eftersom han inte har stake själv att göra det. Lika bra att någon tar tag i det hela. Men vad ska vi göra? 
Jo vi väntar på att anton och co ska äta upp sin jävla pizza så vi sedan kan dra ut. Hoppas eran kväll blir bra :) och hoppas jag har lärt johan en läxa eftersom att jag är en trogen läsare och kollar bloggen 24/7 så då är det inte kul att se att bloggaren inte skriver.. jävla tönt!





Have a nice day :)

weird

Idag ställde man klockan på elva, vaknade och sen helt plötsligt vaknade jag igen vid tolv. Weird. Åkte och tränade med Axel och mer har jag inte gjort idag. Har blivit riktigt sugen på att åka till grönan nu. Får pengar nästa vecka (95% chans) och om nån vill så är det det bara att höra av sig.

good life

Pga att jag gick och la mig så sent igår, så vaknade jag också sent. Eller egentligen väckte mina föräldrar mig typ elva, men trött som jag var så somnade jag om och vaknade runt ett igen. Idag har det inte hänt så mycket alls faktiskt, ska försöka komma ut ikväll så jag inte bara sitter inne hela natten. Men nu ska jag lyssna på bra musik!


zombieland

Tjo.
Kvällen har varit riktigt kul. Började med att man drog ut med Axel och sen även Derblom. Vi cyklade till lekparken vid källparken och rökte vattenpipa. Vi (eller mest jag) fick även ut Isabelle. Första gången på fem veckor som vi träffar henne. Nog den längsta tiden vi inte träffats på dom senaste tre åren. Efter ett tag drog vi i alla fall in till Derblom och kollade på film, Zombieland. Den var riktigt bra faktiskt. Runt halv ett var den slut och jag, Isabelle och Axel gick och satte oss vid ett dagis och pratade och hade kul. Sen efter ett tag skulle Isabelle hem och jag och Axel drog och satte oss på en bänk vid fyrislund som vanligt. Drog hem tjugo i tre och nu sitter jag här och ska ladda ner några låtar och sen blir det sängen.

kubb

Kvällen har varit najs! Var galet trött efter dagens strapatser i fjällnora, men pallrade mig ändå ut när Anton D och Axel ringde och ville spela kubb. Det har typ blivit vår nya grej, haha. Dom kom till mig och efter ett tag kom Emelie och Hanna. Vi körde kubb. Hanna satsade 20 kronor på att hon och jag skulle vinna över Axel och Anton. Vi förlorade stort. Hanna satsade 40 kronor till på att hon och Emelie skulle vinna över Axel och Anton. Hon förlorade. Hon var inte glad efteråt kan man säga :) Efter det drog vi till donken fyra mackarna där Axel och Anton firade sina vinster med cheeseburgare. Emelie och Hanna drog efter ett tag och sen drog även Anton.
Jag och Axel drog till cykelvägen vid fyrislund och satt och snackade tills runt två då vi drog hem. Kallt som fasen var det, 17 jävla grader. Nu när jag kom hem tog jag två mackor och ett STORT glas mjölk. Obeskrivligt gott. Nu ska jag sova som in i helvete.


fjällnora

TJA.
Idag har varit en av dom trevligar dagarne på sommarlovet, åkte nämligen till fjällnora med Emelie och Patrik idag.
Gick och mötte Patrik vid tio i tolv och vi var vid Emelie vid tolv. Hennes föräldrar skjutsade oss till fjällnora. När vi kom dit hyrde vi trampbåt. Såklart fick jag och Patrik trampa ;) Vi åkte den vanliga vägen, genom vasspassagen och till nakenbadet, hehe... Vi stannade på en slumpvis utvald plats mitt på sjön där vi hoppade i det jävligt sköna vattnet! Badade lite och trampade sen tillbaka. Sen bad från bryggan, lika skönt där. Efter det gick vi upp och köpte glass, gött, och solade i några minuter. Efter det bestämde vi oss för att hyra roddbåt. Vi gick upp och hyrde, och sen till båten. Jag började ro, det gick väl lite så där kan man säga. Sen rodde Patrik och det gick väl inte heller jättebra kanske. Sen tog vi en åra var och vips så kom vi fram i en jädra fart. Hoppade ur båten och badade igen på ett helt slumpvis valt ställe. Emelie hade svårt att bestämma sig om hon skulle bada eller ej, men hoppade i till slut. Och sen försökte vi ro tillbaka, men det var mycket jobbigare än att ro dit. Jag dampade några gånger pga en åra som inte ville hålla sig på plats, men det löste sig till slut :) Efter det var jag och Patrik hungriga, så vi köpte rostbiff och potatissallad, vilket var naaaaaajs! Vi blev badsugna ännu en gång efter det och gick till bryggan för att plumsa i. Jag gick rakt ut i vattnet och var först ner! Emelie var sist ner, hon var rädd för att jag och Patrik klagat på kylan i vattnet. Haha, chicken :) När hon äntligen kommit ner så simmade vi ut till hopptornsbryggan och hade simtävlingar och dyktävlingar. Efter det blev det äktenskapsbråk, HAHA. Sen skjutsade pappa hem oss.
Men nu ska jag ut med Anton Derblom och Axel. Ha det gött!

japaner

Salut.
Kvällen var på väg att bli den tråkigaste på länge. Satt i ett varmt rum och vägrade öppna dörren i ren protest mot tråkigheten. Men så,  klockan 20.26 damp det ner ett sms från Emelie och kvällen var räddad! Äntligen fick jag något att göra! Cyklade och mötte henne vid skaffis. Vi cyklade till hemmakväll för att lämna tillbaka filmer som hon hyrt och sen åkte vi och satte oss vid stentrappan vid vattnet. Så jävla nice att bara sitta där och chilla och prata. Men det var några japaner, som såklart hade värsta systemkamerorna, som gick och fotade oss. Jävligt irriterande. Efter ett tag åkte vi hem till mig och satt på min altan innan vi träffade Anton E och D. Vi körde kubb mot dom, vi förlorade en gång och vann en gång. Efter det dissade Anton D oss för att han skulle upp tidigt imorgon, så jag, Anton E och Emelie åkte till donken fyra mackarna så Emelie kunde köpa en mcflurry och sen till okq8 där det köptes ploppkaka och cola. Sen eftersom dom båda skulle upp tidigt imorgon, så följde vi Emelie hem och sen drog också Anton. Jag cyklade hem och nu sitter jag här.
Imorgon ska jag, Emelie, Patrik och kanske nån till, till fjällnora och bada. Ska bli asnajs. Men nu ska jag försöka sova eller nått. God natt, Good night, Guten nacht, Bonne nuit och Buenas noches.


idétorka på rubriker

Tjo.
Igår kväll var man hemma till en början. Sen runt halv elva drog man ut med Axel. Vi cyklade runt och massa grejer och det var fett varmt. Över tjugo grader hela natten=tropisk värme!! Nice. Drog i alla fall till donken och köpte cheeseburgare. Fick två stycken bara för att jag köpte dom åt honom. Hehe. Kom hem tio över två kanske och satt vid datorn till halv fyra då man gick och la sig.
Vaknade nu imorse vid elva och idag har jag inte gjort nåt än, får se vad som händer. Ska försöka cykla till gränby nu i alla fall.

varmt

Imorse vaknade jag senare än beräknat, närmare bestämt vid kvart i ett. Skulle ha vaknat vid elva, men vaknade som sagt lite senare än beräknat. Gick upp och käkade frukost och packade gymväskan och drog till gymmet med Axel. När vi var klara där gick vi ut och möttes av en vägg av värme som slog emot oss. Inte skönt. Gick hem och kände solen bränna mig i min redan brända nacke. När jag prewcis höll på att dö i värmen på vägen hem, så ringde pappa och undrade om jag ville följa med ut i fjällnora. Vilken räddning! Skyndade mig hem och åkte sen iväg och badade. Så jävla skönt det var! Aldrig varit med om nåt liknande. Åkte hem runt sex och lagade mat och nu har jag precis ätit. Vet inte vad jag ska göra nu. Hör av er om ni vill göra nåt! Ha det bra i värmen!

no headline

Hola.
Runt halv tio drog man ut med Axel då. Cyklade runt och hade det allmänt trevligt. Efter ett tag träffade vi Emelie, Enström och Derblom och vi drog till johannesbäck. Där hade vi kul, hehe. Sen skulle Derblom hem och efter det skulle Emelie också hem. Till slut var det bara jag, Axel och Enström. Vi åkte runt och snackade. Sen runt fem över två drog vi hem. Nu ska jag nog snart sova, hehe. Godnatt!

strange tant och fullisar

Sorry för att jag inte skrev om gårdagskvällen, men precis när jag skulle börjar skriva kom jag på att jag skulle upp åtta idag och att det kanske var bra om jag gick och la mig. Här kommer det i alla fall.
Fick sms av Axel att jag skulle träffa honom och Derblom. Började cykla dit, men när jag var ungefär halvvägs så ringde de och sa att jag skulle cykla till Emelie istället. Sagt och gjort, cyklade dit och väntade. De kom till slut. Utanför Emelie hade vi kul med Derbloms lakritspuckar. Drog upp till lekparken vid källparken och rökte vattenpipa och drack läsk, hehehe. När vi satt där så kom det fram ett par fulla killar (och med killar menar jag 30-35 år) och sa att de var poliser. Dom ville ha skjuts av Derbloms moppe. Smart som han är så kunde han göra det för en hundring och dom gick med på det. Han skjutsade dom dit de skulle, sen tillbaka till oss. Dom satt och snackade med oss ett tag. Haha, dom var assköna!
Ey, horor bakom busken!
Vad vill du?!
Oj, han lät stor...
Dom drog efter ett tag och då bestämde vi oss för att åka hem till mig och köra kubb. Fast först drog vi oss mot Emelie. Där såg vi en afrikansk tant som såg lite förvirrad ut. Hon ropade något ohörbart till oss och vi gick fram till henne och undrade vad hon ville. På dom få orden hon kunde (hon kunde inte ens säga "jag heter" på svenska), så förstog vi att hon hade lagt ner sina nycklar i brevlådan och kunde nu inte komma in ens i porten. Vi kastade sten på rutor och ringde massa random folk på porttelefonen som skulle kunna öppna dörren åt henne, men inget funkade. Precis när vi funderade på att ge upp gick hon in bakom ett hörn och sen helt plötsligt stog hon i sitt fönster och skrek till oss: HALLÅ, HALLÅ! TACK SÅ MYCKET! Strange tant. Vi drog i alla fall hem till mig och spelade kubb ett tag tills jag var tvungen att dra hem pga tidig uppgång. Det var hela kvällen. Fett jobbigt att skriva.
Idag har jag åkt båt. Hela dagen. Mer pallar jag inte skriva. Ha det gött!

tyvärr

Är inte på humör för att berätta mer ingående hur gårdagskvällen såg ut. Är lite sådär smått bakis och lite nere.


kvällsdopp

Alltså, idag har varit en skön dag. Ställde klockan på tio och gick upp vid elva. Packade gymväskan och åt frukost och sånt, sen drog jag iväg till gymmet med Axel. På väg dit träffade vi två barn som var på fritidset jag jobbade på. De var typ de fjärde och femte jag har träffat sen jag slutade jobba där. De är överallt!!
Efter träningen kom jag hem och gjorde ingenting fram tills middagen, då jag såklart åt och sen åkte jag till fjällnora för ett kvällsdopp. Skönt i vattnet kan man säga!

gårdagskvällen

Cha.
Har nästan precis vaknat. Fett skönt. Anton Derblom har sovit här inatt. Nu ska jag berätta om gårdagskvällen.
Började med att Enström och Axel drog ut mig. Vi fick sen ut Patrik också, lite mot hans vilja, hehe. Vi drog till gränby och sen till johannesbäck. Efter ett tag ringde Derblom och ville sova hos mig, pga inga hemmanycklar. Vi mötte upp honom och sen tillbaka till johannesbäck. Efter det till donken har jag för mig. Där ringde Emelie och ville va med oss. Efter donken gick vi IGEN till johannesbäck och sen drog jag och Anton från de andra och gick hem. I stora drag min kväll. Hejdåå.

korvkiosk

Tjaba.
Idag vaknade jag lite senare än vad jag brukar, tjugo i tolv i alla fall. Hade fått två sms på morgonen, ett från Axel pga stundande träning med honom och ett från Emelie pga stundande besök på ö&b's korvkiosk, höhö. De ni. Gick i alla fall upp och gjorde frukost/lunch och drog sen iväg till gymmet runt ett. Kom fram halv två kanske och var klar runt tre. Sen hem, duscha, byta om och gå iväg till ö&b. Kom dit och gick in i en stekhet korvkiosk tillsammans med Emelie. Satt och konverserade (vilket ord alltså) med henne och sånt medans hon sålde korv. Själv fick jag i mig en french hot dog, en vanlig korv och en fanta, helt gratis! Emelie är så snäll så! :) Runt fem stängde hon kiosken och hennes mamma skjutsade mig hem :)) Kom nyss hem och ska typ snart käka middag. Heejdå!

korvförsäljare

Idag har det såklart inte hänt någonting, med tanke på att jag precis har vaknat. Första måndagen på sommarlovet som jag slipper vakna halv sju på, naaaajs! Igårkväll gjorde jag inte heller någonting roligt. Ska snart värma på ravioli till frukost/lunch och kanske sitta ute på altanen och äta? Vet ej, beror helt på solen. Sen kanske man ska dra till Ö&B och kolla på när Emelie jobbar som korvförsäljare där, hehe. :) Slänger förhoppningsvis in ett inlägg senare. Anledningen till korta och dåliga inlägg heter sommarlov. Ingen skola=inte mycket att berätta om.

ben & jerry's

Varmt som tusan, det är vad det är. Kvavt är det också, mer kvavt än igår. Just ja, igår.
Då var jag med Axel. I alla fall på kvällen. Emelie kom ut också. Vi gick till celcius och satt och pratade. Sen failade jag och Emelie när vi skulle skrämma Axel. Lite synd, kunde blivit kul, hehe. Just nu sitter jag och har precis käkat upp en Ben & Jerry's Cookie Dough, min favorit! Fett god.

sommarlov

Hoolabaloola!
Okej, jag vet att det jag kommer skriva om nu tekniskt sett är igår, men jag kommer skriva det som att det är idag.
Vaknade runt rätt tid har jag för mig och cyklade, totalt otaggad eftersom varken Tove eller Henrik skulle vara där, till jobbet. Kom dit några minuter över åtta. Satte mig och spelade kort och uno och lite annat tråkigt tills det var dags att gå ut i värmen. Gjorde inget speciellt, satt mest och kollade på när några barn spelade bandy. Tråk. Sprang in och ut ett bra tag och sen blev det lunch. Cyklade till donken och käkade där. Fick ännu ett cocacolaglas, andra eller tredje i år, rekord! Det var gott! Efter det spelade jag fotboll, där jag ägde. Sen nån bollek grej som dom kom på. Sen sitta och kolla på när ungar sprang i vattenspridaren och gick man in. Fick sommarlov en halvtimme tidigare, vilket var apskönt. Drog hem, åt, åkte och tränade med Axel och Patrik och sen hem, duscha, käka och ut med Axel, Patrik, Daniel och Melina. Det var trevlarns. Kom nyss hem från det. Nu ska jag hämta nåt att dricka :) Hejdå!

cepe

Idag har det inte varit lika fint väder förihelvete. Plus att bloglovin är cepe. Ville bara säga det.

Orkar inte berätta om min dag i helhet, men jag kan i alla fall säga att idag var Toves och Henriks sista dag. Av olika anledningar kan de inte komma imorgon, så jag kommer bli ensam. :( Helt dissad. Men det är i alla fall sista dagen imorgon, så förhoppningsvis går det snabbt.