livetsomjohan

tzatziki

Tjao.
Eftersom jag somnade relativt tidigt igår (somnade innan 10, yihoo) så var jag inte jättetrött när jag kom till jobbet imorse. Kom fem minuter försent, men det gör nog inget, hehe. Satt och var trött tills en kille vid namn Gustav kom och drog med mig ut på fotboll. Kommer inte ihåg om jag spelade eller inte, men har för mig det. Eller nej, det gjorde jag inte. Satt och kollade på, hehe. Eller egentligen stod. Fan vad jag hänger upp mig på småsaker. Efter det gick vi in och satt och läste Kalle Anka och spelade nån konstig sorts uno med en tjej som går på förskolan
 Efter det var det lunch, åt mina makaroner och prinskorvar med ketchup. Fett gott. Efter det blev det filmvisning. Till en början ville ingen av mig, tove eller Henrik kolla på den, men sen när Tove kollade vilken film det var så ville alla tre det. Det var Tzatziki, morsan och polisen. HAHA. Den är ju bra! Men barnen slutade koncentrera sig på filmen efter sisådär tjugo minuter. När filmen var slut gick man upp till fritids, där de äldre barnen håller till, och med äldre menar jag ettor till fyror. Återfann barnet i mig och byggde lego, haha. Sen runt två var det mellis. Ute vid kön stog det en basketkorg. En kille bad mig lyfta upp honom så att han kunde hänga i den. Efter det kom det sju andra barn och bokstavligen slet i mina kläder för att de ville att jag skulle lyfta upp dem i korgen också. Helt jobbigt. Jaja, jag sa att jag skulle göra det efter mellisen, men jag fick sluta innan den så jag slapp lyfta upp alla :)
Nu har jag precis ätit och ska dra till gymmet med Axel. Ha det gött!

varmt

Bonjour! Comment allez-vous? Très bien, j'espère!
Jag vet, helt typiskt mig att börja ett blogginlägg på franska. Tänkte först twista till det genom att skriva på spanska, men kom sen på att jag inte kan spanska, HAHA!
Idag har varit en helt vanlig dag. En helt vanlig varm dag.
Började dagen med att spela kort. Jag vann, såklart. Gick på en gång efter kortspelet på världens längsta promenad i världens varmaste väder. Dålig kombination. Sen var man tvungen att bära på en jävla saftdunk som skavde mot fingrarna. Kom i alla fall fram till slut. Alla matade änderna med överblivna korvbröd från förra veckans grillning. Efter det gick vi till stadsparken och så fick barnen leka där. Vi satt och stekte i solen och gick och kollade på massa 4H-djur som var där. Efter det gick vi tillbaka till skolan. Båda promenaderna fram och tillbaka tog lika lång tid som vi var där. Helt jobbigt. Jag dog flera gånger. När vi kom fram var det en välbehövlig lunch, färsbiffar med potatis och gräddsås. Iskall saft att dricka, hehe. Fett gott. Efter det spelades det fotboll och chillades en massa. Sen runt tio över tre kom Calle, Axel, David och Anton. Var med dem ett tag, tills David, Axel och Calle dissade mig och Anton. Jag hängde tvätt och Anton kollade på. Sen var jag tvungen att åka till Stadium för att reklamera mina skor som var sönder och kom hem med en liknande modell fast med snören. Fett snygga om jag får säga det själv :)
Så nu har man kommit hem och precis käkat. Vill så gärna dra ut i värmen, men har ju lovat mig själv att gå och lägga mig nio ikväll, pga sömnbrist. Får vänta tills helgen med att gå ut. Eller tills imorgon... Jaja, hejdå!


vuxensaker

Idag vaknade man halv sju då, kändes helt segt. Sjukt otaggad på att jobba. Men var tvungen att gå upp, pengarna lockade för mycket. Kokade makaroner till dagens lunch och käkade frukost. Gick mot jobbet runt tio i åtta och kom fram runt åtta. På en gång efter det att man lämnat in lunchen i kylskåpet blev man utdragen på en fotbollsmatch. Efter ett tag orkade jag inte längre, så jag skyllde på ont i foten, hehe. Satt och kollade på och snackade resten av tiden typ. Gick på tidig lunch (elva) och sen efter det är det lite suddigt, men har för mig att vi satt och kollade på när barnen sprang genom en vattenspridare. Hittade barnet i mig för en sekund och sprang igenom den själv en gång. Inte lika kul som när man var liten men okej.
Efter det chillade jag, Tove och Henrik på en bänk och snackade "vuxensaker" hehe. Och eftersom jag och Tove gick i samma dagisgrupp och inte träffats på sisådär tio (!) år så blev det även en del gamla minnen. Fett skoj. Massa ungar joinade oss och frågade Henrik om han hade ett hål (?) i röven. Vi fattade inte direkt det roliga, men de tyckte att det var askul. Så höll de på tills det var dags för mellis vid två. Gick dit, tog en macka och ett glas mjölk och en macka och sen slutade vi (jag och Henrik) halv tre. (Tove slutade halv fyra, HAHA sucker!) Drog hem, käkade och sen drog man till gymmet med Axel. Körde slut på mig totalt, har aldrig gett så mycket där. Fett stolt jag är :)
Kom hem, duschade och lagade mat och nu sitter jag här. Får se om jag drar ut eller ej, är väldigt sugen på det men är också trött. Men onödigt att slösa bort en varm sommarkväll på att sitta inne, så jag går nog ut :) Ha det gött och allt det där, byebye!

sugrörspapper

Idag har jag inte gjort mycket alls känns det som. Vaknade kvart i elva (Jag fattar inte varför jag aldrig kan sova längre än så länge!? Helt crazy!) och gick och åt frukost. Hängde tvätt och gjorde annat tråk ett tag och sen runt ett, halv två åkte jag till gymmet med Axel i värmen. Det var najs. Åkte hem, åt lunch och duschade. Efter det gjorde jag nåt som jag inte gjort på länge: träffade bästavän Emelie! :D Det var alldeles för länge sen. :O Men det var väldigt trevligt i alla fall. Hon uppdaterade mig på senaste nytt kan man säga. Och bjöd på biggaråer. Det var gott.
Sen träffade vi Polat och Axel. Vi drog till donken där Emelie käkade pommes och sköt sugrörspapper. Sen var jag tvungen att dra hem och käka. Efter ett tag kom Calle dit också, det var också jävligt länge sen jag träffade honom. Vi mötte upp de andra och satt och snackade i båtparken. Emelie sköt en sten på min tand så att jag fick en fläskläpp. Tack så mycket för den!
Sen drog vi till johannesbäck där Emelie sköt ännu fler stenar, men som tur var inte på mig. Mest på Polat, haha! Sen runt halv tio drog alla hem och nu sitter jag då här. Den senaste timmen har jag inte gjort någonting, mest förberett mig mentalt på att jobba imorgon. Otaggad som vanligt, men det är bara en vecka kvar på eländet, så jag får väl stå ut med det. Sen är det äntligen sommarlov. Kan knappt vänta nu. Hejdå! En vecka kvar.


förihelvete

Okej, igår hände inget kul även fast det var midsommar. Alla var bortresta förihelvete. Det var bara jag och Axel och Michelle ett tag. Kunde varit roligare. Haha, tänkte skriva kuligare! Allt vi gjorde var att cykla runt och sitta på bänkar lite varstans. Jaja.
Idag har det inte hänt så mycket heller. Åkte ut till båten med pappa och åkte ett tag. Jag äger på att köra, hehe. Var ute med den i 2.5 timmar. Fett najs väder också. Hejdåå.

blåsa

Heyy.
Idag försov man sig. Eller, jag vaknade när klockan ringde vid halv sju och tänkte: Nu är jag pigg, så nu kan jag ju ligga och lyssna på radio tills jag ska upp. Men icke sa nicke, lik förbannat somnar jag mo och vaknar tjugo över sju och får springa ner och ta en dusch på säkert mindre än två minuter och springa upp och äta frukost, göra mig i ordning och cykla till jobbet. Som ett mirakel lyckades jag ändå trilla in vid åtta. Otroligt. Spelade först fotboll och sen var man tvungen att gå in, märka om pennor till nästa års förskolebarn och vässa dem. Jag fick en blåsa tack vare det -.- Helt onödigt jobb. Sen lunch. Godaste lunchen på länge, mina hemmagjorde pannkakor med sylt. Gott som fasen. Från början trodde jag att jag inte skulle få äta min lunch, hittade den först inte och blev skitsur för jag trodde att kärringjävlarna hade käkat upp den, men sen hittade jag den och blev glad igen :)
Efter lunch var det tusen grader varmt ute kändes det som, och det blev inte bättre av att mina två största fans (Oliver och Edwin) vill hålla i min hand. HELA TIDEN! Till slut blev jag riktigt förbannad på dem för att de inte kunda släppa mig. Gick in i klassrummet igen och hoppades verkligen att de hade nåt jobb åt mig så att jag kunde slippa Oliver och Edwin. Det blev till att fortsätta vässa pennor, hehe. Och tvätta lego. När det var klart gick vi ut och käkade korv har jag för mig, som mellanmål. Det var gott. Sen fotboll. Fick denna fråga: Har du tjej? Jag svarade med sanningen: Nej. Och fick detta svar: Va?! Inte? :o Men är inte du vuxen? Okej, även om jag inte är vuxen så måste man väl inte vara kär för att man är det? :p
Sen fick vi gå hem. Vilken lycka! Tre dagars ledighet! Sen en veckas jobb och sen ... SOMMARLOV! Kan knappt vänta :) Aja. Nu ska jag snart äta. Heddå heddå


freak

Okej, gårdagskvällens händelser:
Eftersom jag visade tecken på att jag var på bättringsvägen så fick jag tillåtelse att gå ut med Anton D och Axel. Vi gjorde inte mycket, mest gick runt och lite sånt. När vi satt i källparken var det en fullis som gick fram och tillbaka och glodde mot en lägenhet och skrek saker som: "Jag ska döda dig!" och "Jag ska slå ihjäl dig din jävla hora!" Vilket freak. Drog mig hemåt runt 10 och gick och lade mig.
Idag mådde jag bra igen så jag gick till jobbet. Vi var i bolandsdungen och grillade körv. Mina fans har blivit ganska närgångna nu, de bråkar om att få hålla hand med mig hela tiden, de vill inte ens gå och leka, bara stå bredvid och hålla handen. Jobbigt i längden. Slutade 14.30 och drog hem. Vet ej vad jag ska göra ikväll, troligen ingenting. Så, hejdå!

magsjuk

Ajajaj. Ont i magen. Inte kul! Precis innan jag gick och lade mig igår kände jag av det, men tänkte inte så mycket på det. Men det gjorde jag desto mer när jag vaknade i natt och... eller förresten, jag ska nog inte säga det här, inte jättemysigt. Idag ska jag i alla fall vara hemma, och imorgon ska jag gå till jobbet oavsett, kan inte förlora hur mycket pengar som helst för lite magsjuka. Hejdå.

trött

Hola.
Nu är man trött. Som en jag vet inte vad. Alltså. Jag har suttit i bilen hela dagen och det blir man seg av. Nu sitter jag här i min morfars nyköpta lägenhet och gäspar. Tur att man ska sova snart. Idag har jag bara suttit i bilen som sagt, inget intressant har hänt. Eller jo, det har det ju. Den där grejen som man har bombarderats av reklam och nyheter om. Det Kungliga Bröllopet som det så fint heter. Eller egentligen Det Kronprinsessiga Bröllopet. Men det är skitsamma. Ingen lär väl ha undgått det i alla fall. Jag kunde inte sitta bänkad framför tv'n som resten av Sverige, så jag lyssnade på radion istället. Det var väl najs. Men nu ska jag gå och sova, hehe. Ha det gött!

helg

Alltså. Jag suger på att uppdatera den här bloggen. Mitt senaste inlägg skrevs för 3 dagar och 1 timme sedan. Värsta seg jag är. Vi får se hur länge till bloggen överlever, men jag ska försöka bättra mig.
Idag har i alla fall varit chill. Har blivit värsta idolen för barnen, känns det i alla fall som. Alla vill leka med mig och allt! Och så tror de att jag är världsbäst på fotboll bara för att jag är större än dem. Varje gång vi kör straffar och jag står i mål, så säger alla typ: "Åh neeeeeeeej, inte haaaaan! Shit, helvete, fan (ja, de svär som grisar) jag kommer inte sätta den!" Även fast de kanske inte gör det, så borde de fatta att jag inte är bäst på fotboll. Var ensam ungdom där idag också, så var tvungen att vara social med mina fans hela dagen. Men nu ska jag tanka ner film. Ska försöka slänga in ett inlägg ikväll. Ha det gött!

dunken

Tja.
I morse när jag vaknade var det för första gången på länge inte deprimerande regnväder. Skyndade upp och fixade en massa grejer och drog sen till jobbet vid kvart i åtta och kom fram runt åtta. Började med att köra dunken med Tove, Henrik och några dagisbarn. Jag sög på det eftersom jag hela tiden glömde bort ungarnas namn och kunde därmed inte dunka dem. Sen när barnens rast var slut var vi tvugna att städa ur deras leksaksbod och sen tvätta av leksakerna. Jobbigt. Sen var det nåt som vaktmästaren behövde hjälp med. Han sög, han kunde inte ens skruva ner en skruv rakt i en planka. Sen lunch och sen målade vi om ett rum til halv 3. Jag dog nästan, så tråkigt var det. Sen den sista timmen var man social med barnen inomhus och ritade och spelade spel, hehe. Sen hem. Ska snart äta middag och ska ut sen. Ha det gött!

sommarjobb

Tja.
Första riktiga dagen på somarlovet, eftersom det än så länge bara har varit helg då man alltid annars är ledig. Men är det inte sommarlov, i alla fall inte för mig, eftersom jag sommarjobbar. Vaknade i morse och jag kunde ha varit mer taggad kan jag ju bara säga. Så jävla trött. Kom i alla fall upp till sju, vilket fortfarande var en halvtimme senare än beräknat. I och med försening blev det stress. Men hann i alla fall iväg i tid till sommarjobbet som förskollärare på Almtunaskolan. När jag kom dit möttes jag av mina handledare och två andra sommarjobbare, Henrik och Tove. Vi fick i uppgift att tejpa och göra massa grejer i ett rum där de skulle måla om, eftersom barnen hade studiedag idag. Studiedag på sommarlov. Helt konstigt. Lunchen var 12 och var tvungen att äta den kall, mikrojäveln funkade inte. Slutade sen vid 14.30 och drog och tränade med Axel och nu ska jag dra ut med honom. Haha. Jaja. Hejdå, ha det gött!

9b in my heart forevvah

Alltså. Idag förstod jag på riktigt att jag har slutat 9an. Jag förstod att jag aldrig mer kommer gå till brantan och se hela klassen samlad igen. Från att först ha sett min klass fem dagar i veckan, 9 månader om året, i tre år, så kommer jag troligen aldrig mer att se hela klassen samlad igen. Det är inte kul. Det är sorgligt. Som fan. Och absolut inte rättvist.

9b in my heart.
Jag kommer sakna er.

avslutningsfredag

Började dagen med att gå upp och duscha, göra mig i ordning och ta på mig mina nya kläder. (Röda chinos och blå skjorta.) Pappa skjutsade mig till skolan runt kvart över nio och vi började halv tio. Gick till 23an för sista gången i mitt liv (troligen) och väntade på Eva, Linn och Jennie. De kom till slut och vi gick efter ett tag till aulan där det var själva avslutningen. Ganska långtråkigt, men det fanns några stycken som var riktigt bra faktiskt!
När det var slut i aulan gick vi tillbaka till 23an  för några sista ord. Fick en lite kolagodis som belöning för att jag typ bara hade 2 förseelser (typ anmärkningar) hela högstadiet igenom. Stek. Sen fick alla gå fram i tur och ordning och hämta sina betyg. Mina blev som följer:
Bild - VG
Engelska - MVG
Hem- och konsumentkunskap - MVG
Idrott och hälsa - VG
Matematik - VG
Franska - MVG
Musik - G
Biologi - MVG
Fysik - MVG
Kemi - MVG
Geografi - MVG
Historia - MVG
Religionskunskap - MVG
Samhällskunskap - MVG
Slöjd - VG
Svenska - VG
Teknik - MVG
Jag är nöjd. :) Sen delade Ahlström ut rosor till alla i klassen och sen blev det till att gå ut i korridoren och ta farväl av klassen, som för kanske sista gången nånsin var samlad. Kramade nästan alla och lyckades hålla tårarna inne nästan hela tiden, men till slut sprack det. Jag grät. Fyfan vad sorgligt det var. Kommer sakna er som fan, 9b! ♥
Efter kramandet och allt så gick jag och fikade med pappa och sen drog jag efter ett tag till Hanna Jiansson, där HannaE, Natta, Mellis, Holmquistan och Lindis var. Vi glodde på tv och sen körde vi guitar hero, men jag och Mellis sms-drygade oss med roligt folk. Drog sen runt sex och gick med Axel till McD och käkade middag och sen mötte vi upp Emelie och hämtade the stuff, så att säga. Vi drog till Johannesbäck och väntade på Anton E och en stor överraskning, Johanna. Det var fett kul att treäffa henne, tänk att det var ett helt år sen sist! :O Vi drog sen till båtparken och dit kom alla tidigare nämnda namn minus Mellis och HannaE.
Vi gick runt lite överallt och hade det kul och så. Men nu är jag trött som en gris, så nu ska jag sova! Godnatt!


musikal

Idag började man med SO. Sista SO lektionen i grundskolan. Eftersom Ingrid inte hade hittat neanderthalsfilmen igår, så bjöd hon på saft och kakor idag. Det var fett gott. Och efter lektionen fick jag veta vad hgon ville prata med mig om igår. Hon hade höjt mig i samhällskunskap från VG till MVG. Jag blev glad kan man säga. Detta betyder att jag inte har sänkt mig i något ämne genom hela högstadiet!!!!!!11 Oh, happy day! Efter SO'n var det en musikal. Det var typ en låtsastalangjakt på en påhittad skola. Typ. Michael Jackson numret var i alla fall bäst. Efter det var det lunch, fast vi åt inget. Det gick rykten om att det skulle bli matkrig, så vi sket i det. Vi gick och satte oss utanför Saras istället och stekte. Sen skulle det ha varit den sista franskalektionen i brantan, men eftersom inga andra språkklasser skulle ha lektion så tyckte inte Maggan att vi skulle ha det heller. Matildha tvingade av mig, Hall och Andreas varsin kram också. Traumatisk upplevelse. Nejdå. Det var lite sorgligt, franska lektionerna har ju ändå varit något man nästan längtat till i 3-4 år eftersom det har varit de enda lektionerna då jag inte umgåtts med folk från min klass. Så det har varit kul. Efter det slutade vi, eller i alla fall jag eftersom jag hade rensat skåpet innan franskan. Så då gick jag hem, hehe.
Kvällens planer stavas såhär: Bal! Så jävlarns taggad! Ska bli hur kul som helst! Men nu ska jag gå och äta nåt. Ha det gött!


baseboll

Tjo.
Idag var första lektionen franska. Blev nostalgisk över dessa 4 år, 6an-9an, och pratade gamla minnen med Andreas W, Hall och Matildha, såhär näst sista franskalektionen i brantan. Kul var det. Vi kollade också på en fransk film med dansk (?!) text. Förstod inte mycket av filmen pga att jag varken kan franska eller danska speciellt bra, men huvudpersonen verkade vara nån supermänniska även fast det absolut inte var meningen. Han var en vanlig polis typ, men han kunde slåss med hur många som helst samtidigt och knocka dem med ett slag i magen. Helt weird. Efter franskan var det i alla fall SO. Vi skulle kolla på neanderthalsfilmen som alla i min klass tjatat om sen vi såg den i 7an. När vi såg den i 7an avbröt Ingrid den precis när en unge skulle födas och klassen blev förstås inte glad. I tron att vi skulle glömma bort det har hon hela tiden vi påmint henne om filmen, sagt att vi ska se den sista lektionen på vårterminen i 9an. Men såklart hittade hon inte rätt film idag. Tumme ner. När lektionen var slut ville Ingrid prata med mig om någonting, men självklart hörde jag inte det förens jag stod vid biologisalen. Gick till lärarrummet och kollade vad hon ville, men vi skulle tydligen ta det imorgon. Jag ba: lol nej? Hon ba: lol jo? Jag ba: lol okejdå.
På biologin pratade vi om kondomer och preventivmedel. Emelie var ju proffs på att trä på kondomer också, haha. Åt typ nån smaklös tacogrej till lunch. Det enda som var gott var chipsen. Direkt efter lunch var det dags att gå och byta om för idag skulle vi ha baseboll på idrotten vilket betyder idrott i två timmar. Gick upp till basebollplanen i gränby och där blev vi coachade av två killar från typ Uppsala Basebollförening. Först fick vi kasta en baseboll till varandra, sen gick de igenom regler och sen spelade vi match. Det var fett mycket roligare än brännboll kan jag ju bara säga. Och mitt lag var bäst! Och Linda gjorde bort sig kan man säga, fan vad jag garvade, HAHA!
Slutade vid 2 och gick hem. Var sen tvungen att åka tillbaka till skolan och hämta pengar som jag hade i skåpet och sen åkte jag till gymmet med Axel. Båda var fett trötta, så det blev ett kort träningspass. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart ut. Hejdå!

ignorera en johan

Ignorera en Johan dagen. Den dagen är det idag. Som tur var så blev jag inte jätteutsatt. Bara på morgonen.
Började i alla fall med en försovning imorse. Vaknade tio i åtta och rusade ner och duschade och gjorde mig i ordning och sånt. Gick sen snabbt som fan till skolan och hann precis i tid.
Började med mentorstid. Den sista måndagsmentorstiden i brantan. Vi gick igenom hela veckans schema. Måndag och tisdag är vanliga dagar och sen blir det städning, skåptömning, bokinlämning, teaterföreställning och friluftsdag för hela slanten. Är absolut inte taggad på friluftsdag på österängen på torsdag. Slipper helst hela grejen. I alla fall, efter mentorstiden var det matte. Kan ha varit den sista mattelektionen, vet inte hur det blir imorgon. Suddade och lämnade in boken och slängde papprerna och skrivhäftena. På svenskan kollade vi färdigt på Romeo och Julia. Jag gäspade minst en gång i minuten. Till lunch blev det fisk med potatismos, vilket var gott.
Franska efter lunch. Vi lämnade in böckerna och spelade nåt spel. Fick sluta tidigare också, najs! Fysik efter det. Skulle egentligen springa upp och ner för trapporna och mäta nåt, men jag pallade icke så jag lekte med tiduret istället. Fick också reda på att jag behåller mina båda MVG i fysik och teknik. Trodde jag inte. Sen engelska. Per läste nån jobbig bok, orkade inte koncentrera mig på handlingen överhuvudtaget. På SO'n suddade vi och lämnade in böckerna och gjorde något vad-jag-gör-om-10-år-test. Hanna Jianssons var bäst. När hon är 25 ska hon bo i USA med sin skitsnygga boyfriend, vara chef på världens största företag, som hon såklart själv har startat. Trevligt liv. Gick hem så snabbt jag kunde för att jag var hungrig som en apa. Nu ska jag gå och göra mig till människa. Ha det gött!


johannesbäck

Så var det söndag. Känner att jag suger helt på att uppdatera denna blogg. Senast jag skrev var i fucking fredags. Jaja. Kan berätta om helgen i stora drag.
Fredags: Var ute med Axel, Anton, Elli, Tilda och Emelie. Vi hade kul vid johannesbäcksskolan tills snuten kom. Ogillas. Alla sprang. Jag och Emelie sprang upp i en buske och gick sen fett snabbt därifrån med bästa täckmanteln. Sen drog Emelie och jag var tvungen att gå själv till alla andra. Sen drog också Elli och Tilda. Jag, Axel och Anton var ute till 2. :) Sen hem och sova.
När vi vaknade på lördagsmorgonen var klockan typ halv 1. Vi gick upp och käkade frukost och Anton drog hem till sig medans jag och Axel åkte och tränade. Kom hem och duschade och åt grillad kyckling till middag. Efter det drog jag ut igen med Axel, Anton D, E och L, Elli, Tilda och Emelie. Vi drog till johannesbäck igen och drack (hehe) och hade kul. Sen gick vi vidare till båtparken och sen hände mest tråkiga och jobbiga saker. Trots det lyckades de flesta (tror jag) vara glade när de gick hem. Jag, Anton E och D och Axel följde Emelie hem medans D var dryg och ville stoppa upp en kon i röven. Sen gick vi hem till mig för D skulle sova här.
När vi vaknade idag var klockan tio i elva?
Det var min helg det. Vet icke vad jag ska göra ikväll, förhoppningsvis går man ut. :) Ha det gött!

romeo och julia

Tjoiajoa. Typ.
Så var det helg. Men för en gångs skull är jag faktiskt hellre i skolan än hemma. Konstigt, men sant. Gillar min klass så mycket och nu när det bara är några få dagar kvar av högstadiet så vill jag vara med dem så mycket som möjligt.
Idag började jag i alla fall med SO. Fick reda på mitt betyg, MVG i alla ämnen utom samhällskunskap. Precis som jag trodde. Men lite surt ändå när man hade MVG i allt förra terminen. Men nu ska jag inte klaga, många andra vill ha de betygen jag har.
Efter SO'n var det hemkunskap. Vi skulle göra en mellanösternbuffé där alla grupper hade hand om olika saker. Jag och Adde A tog hand om dukningen. Det blev fett fult. Maten var god i alla fall. Fick också reda på mina betyg i svenska och hemkunskap. VG i svenska och MVG i hemkunskap. Najs.
Lunchen spenderades sen på biblioteket, för typ första gången på hur länge som helst. Sen kom vi försent til svenskan, där vi kollade på Romeo och Julia. Weird film. Nutid, fast 1400-talssnack. Sen var det matte, där jag också fick veta mitt betyg, som blev VG i alla fall. Legat på gränsen till MVG hela högstadiet, men aldrig lyckats få det. Jävla matte. Spelade nåt spel i alla fall om matteord. Sen slutade vi och jag drog hem och nu sitter jag här. Ikväll ska jag ut med folk och Anton E och Axel ska sova här i natt. Ha det gött!


torkel

Idag har det varit en chill dag. Började med biologi. Satt och kollade på film om sex och sånt. Fick också reda på mina betyg i biologi och kemi och glädjande nog behåller jag mina båda MVG. Enda i klassen som fick MVG i kemi också. Fett stek.
Efter det var det idrott. Körde frisbeegolf med Axel, Holmquistan och Hanna Jiansson. När vi precis var klara med det svimmade en tjej i den andra klassen som var där. :o Hon hade tydligen fått en annan över sig också och slagit i huvudet, så två ambulanser kom. Värsta uppståndelsen, hehe. Efter det var det slöjd, fortsatte jobba på mitt kakfat, men blev icke helt klar. Sen till lunch blev det omelett och klyftpotatis. Har inte den blekaste aning om huir jag kom på den blandningen.
Sen var det bild. Vi kollade på Torkel i knipa hela lektionen. Älskar den filmen, haha! Emelies tvååriga lilla brorsson var med också och satt längst bak och ritade, haha. Efter det skulle vi egentligen ha haft media, men de som inte blev klara med sin slöjdsak, fick ha en extratimme slöjd. Jag blev nästan helt klar den här gången, ska bara olja in den imorgon innan matten och sen är den äntligen klar!
Efter slöjden slutade vi och jkag drog hem, åkte och tränade med Axel, och nu är jag hemma. Ikväll ska jag vara med Axel, sen lär vi väl träffa nån mer. Bara att smsa! ;) Ha det gött!

riksdagen

Tjo.
Onsdag Wednesday Mercredi.
En lektion idag. En lektion. Bajsnajs. Lektionen var SO. Mindre najs. Efter SO'n var det lunch, hamburgare med pommes. Gött. Efter lunchen gick jag, Emelie och Axel till stationen för att vi skulle åka till riksdagen. Satt där i stationshuset och stekte i värmen. Sen efter typ aslång tid (en timme) kom resten av klassen + Eva + Ingrid. Gick på tåget och hade kul i typ 50 minuter tills vi kom fram till Stockholm. Gick i schtekhett väder fram till riksdagshuset där vi blev guidade av en vänsterpartist som hette Jacob. Trots namnet var han fett gammal. (Jacob är för mig inte ett gubbnamn.) Guidningen var otroligt jobbig och bara dryg, gäspade ett antal gånger. När den var slut gick alla tillbaka till Stockholms station i det schtekheta vädret (igen) och tog tåget hem. Satt och halvsov och smsade med Emelie som satt mittemot mig. Helt nödvändigt, jag vet. Sen tvingade tanten (Emelie) mig att följa henne till bussen eftersom hon var för lat för att gå hem. Sen kom jag hem, drack et STORT glas kallt kolsyrat vatten och satt vid datorn och kollade på Scrubs fram tills middagen. Efter maten var jag med Axel, Emelie och Derblom och nu kom jag precis hem därifrån. Nu ska jag sova. Ha det gött!

illa

Illa, illa. Jag har inte uppdaterat sen i lördags. Har nästan glömt bort att jag hade en blogg. Ännu mer illa...
Jaja. Idag har det i alla fall inte hänt något jätteintressant. Började med franska. Vi skulle tydligen ha nationella i det, så det hade vi nu. Men det var bara som en diagnos, så det var lugnt. Rätt lätt ändå. Sen SO. Var duktig och lämnade in nyheter och uppsats för högre betyg i geografi. Alla fick sen skriva vilket betyg de tycker de borde få. Jag skrev MVG på allt. :)) På biologin sen kollade vi på en film om killar som snackade om sex. Tråkig film, haha. Lunch, pannkakor=gott som fan!! Älskar skolans pannkakor!
Efter lunch var det idrott, brännboll och sen matte. Räknade nog inte ens ett tal. Sen var det engelska. Mer än halva klassen var borta. Vissa på extra syslöjd och andra vet jag inte. Det var i alla fall chill. Var dock tvungen att läsa upp en artikelsammanfattning (LÅNGT ORD!!!!!!!!!!11) som jag gort för klassen. Jobbigt. Fick sluta tidigare eftersom jag gjort klart allt. Gick hem, åkte och tränade med Axel och David och nu sitter jag här. Vet ej vad jag ska göra ikväll, ska kolla om nån vill göra nåt. :) Ha det gött!