livetsomjohan

trevlarns

TJA.
Ikväll blev det mycket gjort. Till en början såg det inte ut att bli så mycket, men det blev en del.
Klockan 21.33 smsade jag Axel och undrade vad han gjorde. Som svar fick jag ett samtal där han sa att han var med Yy (Michelle) och Anton E och de ville att jag skulle ut med dem. Jag hängde självklart på. Först åkte jag och Michelle ut till nyby för Michelle skulle hämta nåt där hos nån kompis och sen åkte vi och träffade Anton och Axel vid gränby centrum. Vi chillade där ett tag och sen kom John. Snackade med honom ett tag och sen ringde Emelie och ville att vi skulle åka till henne och hennes kusin Hanna. Sagt och gjort, vi åkte dit til gangstagränby. Vi drog upp till Hanna och rökte vattenpipa. Det var fett trevlarns. Efter ett tag drog Yyyy medans vi andra var kvar ute på balkongen. Tillslut började alla frysa så vi drog in och sjöng singstar och kollade i gamla skolkataloger. Sen runt halv ett åkte alla hem och nu sitter jag här.
Nu är jag trött, så nu ska jag kolla på scrubs. Har precis laddat ner hela säsong åtta. Jag <3 Scrubs
Ha det gött!


klassresan 2

Hmm... vart var jag nu igen? Just det, kubbspel var det ja.

När vi hittat kubbspelet vid en av stugorna drog vi ner till stranden för att spela där. Det blev inget av med det, för vi var mest på bryggan och försökte framkalla tsunamivågor genom att gunga fram och tillbaka på bryggan. Alla marscherade fram typ för att få rätt effekt. Kul var det!
Sen spelade vi fotbollsbrännboll utan poängräkning, som tillslut urartade till rugby, då alla bara tog bollen och sprang. Sen var hela klassen var sociala med varandra i skogen, då vi gick på en promenad. Vi stannade vid en fin liten plats och satt och chillade, då Patrik, Daniel och Jocke fick för sig att gå på egen hand ut i skogsterrängen, där det inte fanns några stigar. Efter ett tag blev klassen också trötta på att bli uppätna av mygg och knott så alla gick vidare, men på en stig då. Vi gick i lera och sånt. Kul, hehe. När promenaden var färdig hade föräldrarna gjort upp en eld så att alla grillade marshmallows och korv. Det var gott, var lite småhungrig. Det började också bli kallt så jag sprang in och bytte byxor till långbrallor. Fett skönt.
Oj just det, innan grillningen körde vi dunken. Det var najs att springa och leka det när man går i nian, haha! Ta fram barnet i sig. ;) Och en sak till. Precis efter dunken var det party i Anton, Patrik, Daniel och Andreas stuga med Patriks Ipod. Allsången med Black or White var så jävla härlig, a real moment to remember!

När vi hade grillat klart korvn och marshmallowsarna drog folk till storstugan, för där var det PARTYYYYYY! Värsta musiken och dansen. Jag blev helt crazy och hoppade runt. Det måste ha varit en syn må jag säga! Alla körde hårt med dansandet och det var kul! Efter ett tag drog mer och mer folk till stugorna och kollade på film. Tråk! Några tappar hjältar var kvar ett tag till (inklusive mig själv) men alla drog tillslut. Merparten av klassen satt och kollade på film i en stuga varm som en bastu, ca 7 stycken satt i en stuga och snackade, 2 stycken i en annan och jag, Axel, Daniel och Jocke stog ute och snackade skräckgrejer. Efter ett tag joinade vi de 2 som var i en stuga (Elli och Tilda) och vi skrämde upp dom med spökhistorier. Sen ville vi vara sociala med dem ca sju andra som inte kollade på film, så vi gick till deras stuga. Där var de inte, så vi gick till storstugan och där var de. Efter ett tag kom fler och fler folk dit. Vi körde klassiska lekar, typ sanning eller konka och jag har aldrig, hehe. Och så garvade vi åt Marcus natthumorsskämt: Jag låste upp dörren hem till pappa mitt i natten. Då såg jag ett skrynkligt monster där inne. Och så var det bara min mormor! HAHAHAHAHAHA!!!!!!11 Typ.

Så höll det på hela natten, fast folk låg och sov och var vakna om vartannat. Det var så jävla kul! Alla var lite halvt sega fram tills runt klockan 4 halv 5 då folk började hålla igång igen. Det började med att några började hoppa i soffan till en låt och jag och Robert spelade vändtia. Sen kom Hanna E och Patrik och körde med oss också. Sen kom folk och kokade korv och åt. Och Axel och Daniel låg och verkligen asgarvade åt att Davit åt korv. Om man går i min klass förstår man varför. Sen blev folk trötta av hålligånget och många gick och försökte sova igen. Jag gick och försökte, men det var omöjligt först då jag blev utsatt för paparazzis och låg och garvade åt när Nathalie smyckade en sovande Marcus med ett plåster under ögat och en tampong i näsborren som åkte upp och ner när han andades. Såg kul ut, haha. Hon försökte också lägga ett bandage på hand huvud, men han vaknade då. Min totala sömnkvot blev i alla fall ungefär en kvart.

Vi var sen tvungna att gå upp och äta frukost. Mackor, yoghurt och juice. Gott, man var väldigt hungrig efter natten. När frukosten var uppäten gick vi och städade. Det bloev väl bra, om man bortser från att klantarslet David hade somnat natten innan med ett glas juice i handen, så det var en stor fläck i sängen. Geniet täckte över det med sitt täcke sen. När städningen var klar kom Axels pappa och hämtade mig, Axel, David och Anton, vi tog farväl av klassen och så åkte vi hem. Jag somnade nere i tvsoffan efter att ha borstat tänderna och duschat. Det var välbehövligt.

Det var berättelsen om den bästa (delad förstaplats med den förra klassresan) klassresan nånsin! Sorgligt nog blir det inga fler och nu är det bara två veckor kvar av de tre åren man har med klass 9B på brantingskolan. Det har varit tre finfina år! Ha det gött!


fredagskväll

Tja.
Fortsättningen på klassreseberättelsen kommer imorgon.
Ikväll har det varit najs. Det började med att jag skrev början på klassreseberättelsen som sagt och på en gång efter det ringde Anton, Axel och David Westlin på. Jag drog ut med dom, fast utan min moppe pga dåligt med olja i den. Vi drog ut till lunda och chillade där ett tag innan vi åkte tillbaka in till stan för att träffa Anton Derblom. Vi hann inte mer än att komma dit innan jag såg att Emelie hade ringt. Hon och Sofie ville träffa oss eftersom heidenstammarna hade dissat dem. Fail. Vi åkte i alla fall och träffade dom i heidenstam och sen åkte vi vidare till uppsala högar. Där såg vi ett spökhus.

(Bild tagen med dålig mobilkamera)
I alla fall på långt håll. På nära håll var det ett ruttet hus med skyltar där det stog "PRIVAT". Jag, Emelie och Sofie vart dissade av moppepojkarna, så vi irrade runt ett bra tag innan vi var tvungna att ta oss upp för en mördarbacke för att komma upp till dem. De var vid en fontängrej med massa sand runt om och om man inte var tillräckligt varsam med vart man gick så kunda man sjunka ner och bli helt lerig på brallorna. Emelie var inte varsam.

(Bild återigen tagen med dålig mobilkamera)
Hon blev inte glad. Vi mobbade henne för det och jagade Sofie med sniglar ett tag innan folk fick dåligt med bensin osv så alla drog hem.

Ja, hörnini, det var min fredagskväll. Nu ska jag hämta kolsyrat vatten. Ha det gött!

klassresan

Så var det äntligen dags att berätta om den bästa klassresan nånsin. (Delad förstaplats med den förra.)
Det började med att jag gick upp i normal tid för att hinna packa ner det sista i väskan, sitta vid datorn och bara chilla. Chattade med folk från klassen om deras förväntningar osv. och alla jag pratade med var taggade! När jag hade dubbelkollat väskan ett antal gånger så att allt var med ringde jag mamma och bad henne komma hem så att hon kunde skjutsa mig och några andra. Efter ett tag kom hon hem och sen kom även Anton på sin moppe som skulle stå i vårt garage över natten. Vi hoppade in i bilen och åkte för att hämta Axel och sen även David. Vi åkte till fjällnora där folk från klassen väntade.

När vi kommit dit väntade vi in resten av klassen för att sen gå och få våra stugnycklar. När vi fått nyckeln gick vi och låste upp stugan och packade in våra grejer där. Blev glada över att det fanns både kyl och frys i stugan, nu slapp man dricka varm dricka i natt! Efter det fick alla varsin baguette från skolan med ost och grönsaker på, som vi satt i solen och åt. Fett gott. När lunchen var uppäten gick alla som skulle gå höghöjdsbanan till den för en säkerhetsgenomgång med "ledaren" Morgan. Blev fett nervös när han sa: "Uppe i banan ansvarar ni själva för eran säkerhet..." Vi fick fina hjälmar och selar att spänna fast oss i och sen fick vi gå upp en efter en. Det fanns två banor att välja mellan, en som var högre (10-15 meter), längre och svårare, och en som var lägre (7 meter som högsta punkt), kortare och lite lättare. Det blev nog ingen överraskning att den senare fick flest besökare så att säga. Sju meter låter kanske inte så högt, eller ser så högt ut, men när man väl är där uppe blir det fett högt. Under hela banan var jag konstant spänd i benen och jag dubbelkollade min säkring ett antal gånger. Men jag är väldigt nöjd med att jag gick banan och övervann min höjdrädsla! Det var fett jobbigt, men också fett kul!

När banan var klar gick jag och Robert till stranden där några andra var. Patrik simmade över hela sjön fram och tillbaka. Han var något trött i slutet kan man säga. Efter ett tag gick alla till en annan del av stranden, där alla kanoter och roddbåtar låg. Massa killar åkte ut i båtar för att blöta ner tjejer i båtar. Själv stog man kvar på bryggan med Axel och Daniel och chillade i solen och sånt. Sen kom alla tillbaka och alla i hela klassen gick och spelade minigolf, eller ja, inte exakt samtidigt, några började ju före andra osv. Jag, Hanna E och Sofia körde i lag mot Hanna J och Nathalie. Och trots att vi var fler än dem så vann vi! Vi ägde. Sen spelar det inte så mycket roll att vi fuskade på många av banorna.

Efter det käkade vi hamburgare till middag, vilket var gott och efter det bar det av ner till fotbollsplanen, där merparten av klassen spelade fotboll. Själv satt man i solen och chillade med Michelle och Axel. Vi satte en trend där, för nästan alla kom och satte sig där sen. Najs att sitta i solen och steka. Där blev det senare gräskrig. Jag slapp som tur var undan, hehe. Efter stekningen bar det av tillbaka upp till stugorna där vi fick för oss att spela kubb. Har jag för mig.

Oj vad långt det här verkar bli, jag fortsätter senare elle imorgon så att ni inte tröttnar! Nu ska jag ut, ha det gött!


BÄSTA

Nu är man hemma efter bästa klassresan då! Som jag trodde så blev det inte mycket sömn (ca en kvart) så därför är jag för trött för att orka berätta om allt kul just nu. Vi tar det i morgon eller i helgen. Nu ska jag kolla på tv och chilla. Ha det gött!

klassresa

Just nu är klockan 9.15 och om ca en timme kommer Anton hit för att då är det dags att hämta Axel och David. Vet ni varför? Ja, det gör ni. Men ändå! JAG SKA PÅ KLASSRESA IDAG! Är så jävla taggad! Har laddat upp med 1 powerade, 1 monsterdricka, en fanta, 100 gram choklad och 300 gram chips för att kunna vara uppe hela natten! Så eftersom jag är i fjällnora tills imorgon så kan jag inte uppdater förens pöå fredag, troligen. Det beror på hur trött jag är, hehe. Och jag lär vara rätt trött efter att ha varit vaken och varit ute hela natten. Ha det gött folket! Ni får höra vad vi gjorde på fredag!


svettigt

Tja.
Dagen började med språk. Vi hade prov som det gick bra på, tror det blir MVG. Hehe. Efter det var det SO. Fick tillbaka geografiproven/förhören. Jag fick 24, tror det var rätt bra. Sen var det biologi. Vi delade in klassen i två tjejgrupper och två killgrupper och sen skulle killarna skriva frågor till tjejerna och tvärtom. Kul var det. Sen lunch i 25 minuter och sen ett tvåtimmars idrottspass. Fett jobbigt. Andreas och Firat och Linda hade lektioner. Vi gjorde först redskapsbrännboll och sen några bollekar. Svettigt kan man säga. Efter det hade vi engelska. Vi kollade klart på mamma mia så det var chill.
Efter det slutade vi och då drog man hem och sen packade man träningsväskan eftersom jag och Axel skulle dra till gymmet. Svettigt igen även fast vi "bara" var där i en timme. Hehe. Kom hem och åt middag, fransk potatisgratäng. Haha, nu tänker alla som känner mig: Typiskt honom att äta fransk potatisgratäng. Nu ska jag duscha och sen åka till City Gross för att köpa massa godis och läsk tills imorgon då vi ska på KLASSRESA!Ganska taggad kan man säga. Hoppas att den blir lika bra som den förra, den var bäst. Fjällnora ska vi åka till. Där ska dom som vill gå höghöjdsbana och sen blir det säkert en massa annat skoj! :D
Nej nu ska jag duscha så jag kommer iväg till City Gross.


inlåsta

Måndag nu då. Oskönt. För mig kunde det lika gärna vara helg fram till sommarlovet.
Började i alla fall skoldagen med mentorstid, då vi bland annat bytte platser. Känns som ett halvhjärtat försök av Eva, Jennie och Linn då i princip alla fick sitta bredvid någon som den brukar vara med. På matten sen gjorde vi ett matteprov från ettan på gymnasiet. Ganska lätt än så länge. Svenska sen, då vi bara fick 10 minuters info om extramatte på sommarlovet och sen fick vi sluta. Gick på lunch och sen var det rast. Rasten var lång och i brist på annat att göra spelade massa basket. Jag och några andra satt och tittade på, hehe. Lat man är.
Sen hade vi franska. Brandlarmet gick för första gången typ en kvart in på lektionen. Gick ut och var social med folk från klassen. Sa adjö till dem när man skulle in igen. 10 minuter senare gick larmet igen och alla gick ut och fick en uppdatering på vad som hänt de senaste 10 minutrarna. Sen tillbaka in igen och sen tapapde jag bort mina nyckler. Fett jobbigt. Sprang runt lite överallt med Axel och sen gick vi till fysiken. En halvtimme in i den lektionen gick larmet igen och så var man tvungen att gå ut igen och vara social. Gick in igen, bara för att få sluta tidigare, gå tillbaka till skåpen och upptäcka att jag hade låst in mina nycklar i skåpet. Fett jobbigt. Hade engelska sen, då vi kollade på Mamma Mia. Slutade och gick för att kolla om jag hade lämnat in en extranyckel på expeditionen till mitt skåplås. Det blev början på en jobbig tid. Tanten i receptionen hade ingen aning om var nycklarna var, så Per kollade runt i Evas arbetsrum om nycklarna fanns där. Där fanns de inte, så vi gick till Evas lektionssal för att kolla med henne. Hon hade dem inte, så vi gick och ringde till den ordinarie receptionisten för att kolla om hon visste, vilket hon inte gjorde. Så det blev till att knipsa upp låset. När det var gjort kom jag på att min franskabok, som jag behövde ha till att plugga till morgondagens franskaprov, låg i Axels skåp. Som var låst. Axel hade nycklarna. Axel var hemma. Ringde honom, han cyklade till skolan och låste upp sitt skåp så att jag kunde ta böckerna. Han cyklade hem och jag packade i alla mina skolböcker och alla mina pennor och alla mina sudd. Ganska jobbigt att ta hem allt det om man säger så. Jag kom hem i alla fall och har införskaffat ett nytt lås så allt har löst sig nu, men jobbigt var det. Nu ska jag plugga franska. Hejdå.

true love

Sofie Pettersson postade igår en youtubevideo på sin blogg. En sorglig video. Aldrig har jag väl grinat så mycket för en video på mindre än 5 minuter. Även fast de flesta som läser min blogg också läser Sofies blogg, så finns det väl säkert nån som inte sett videon än. Var bara tvungen att visa den.
"Handlingen" är som följer: Honkatt blir påkörd av bil. (Får man inte se.) Kattens pojkvän (som också är katt) blir väldigt ledsen och försöker återuppliva den påkörda. Se på egen risk.

shakespeare

Tjaa.
Dålig update pga att mitt liv kom i vägen för att kunna sitta vid datorn. Kommer inte kunna skriva nåt långt inlägg nu heller.
Idag är det i alla fall fredag. Hade först SO idag, då vi hade ett geografitest som troligen var istället för prov. Det gick bra, hoppas på MVG. Efter det hade vi håltimme från hemkunskapen och därmed en flera timmar lång lunchrast. Men snäll som Ingrid är så hade vi en till SO lektion, vilket innebär att vi inte kommer ha nån SO på måndag. Fett skönt. Men de som inte var på lektionen idag kommer ha på måndag också! :)
Sen lunch, jag åt kebab och klyftpotatis som var fett gott.
Efter det hade vi svenska, då vi kollade på en konstig film om Romeo och Julia. Det var liksom nutid, men dom pratade exakt som om det var på Shakespeares tid och kallade till exempel pistoler för svärd. Fett weird. Sen hade vi matte. Gjorde inget kul där. Trodde vi skulle göra nåt chill som vi brukar på fredagar, men eftersom folk håller på med prov för att få g, så vill Eva att de blir klara med de proven först innan vi gör nåt annat. Tråk. Efter det gick jag hem och sen åkte jag, mamma och Sanna till gränby och handlade. Köpte en Ben and Jerry's där. Sen nu på kvällen har jag varit med Anton och Axel , men det blev för kallt så jag drog hem. Nu ska jag kolla på film. Hejdå.

pizza

Tjoflöjt.
För första gången denna vecka var det inte sol när jag vaknade! :o Pga detta så tog jag inte på mig shorts idag, istället tog jag ett par svart jeans. BIG MISTAKE! Det blev 5830204895498430 °C på dagen.
Skoldagen började ia alla fall med SO 9.20. Vi diskuterade typ vem som skulle få leva om jorden gick under och sånt. Lunch, pasta med ost- och skinksås. Gött. På rasten fick man reda på vem Melina gillar också. ;) Men efter lunchen var det nåt ännu godare än pasta med ost- och skinksås: pizza! Egentligen var det franska. Förklaringen till att vi gjorde pizza på franskan var att i åttan hade vi ett kapitel om massa pizzaingredienser och maggan lovade oss redan då att vi skulle få göra pizzor nån gång, men det har inte blivit av. Förens nu, hehe. Jag, Andreas, Matildha och Hall gjorde en pizza tillsammans, fast en fjärdedel var med allas favoritpålägg. Min del hade ost, skinka, salami, champinjoner och mozarella. Fett gott var det! Efter franskan var det matte. Satt och gäspade hela lektionen och räknade knappt nånting. På mentorstiden satt jag och garvade som vanligt och sen på svenskan satt jag bara och sträckläste om Strindberg. Inte kul. Men nu ska jag nog dra ut. Ha det gött!


energi och klimat

Cho.
Idag har det varit chill! Väldigt chill! Hela låååååååånga förmiddagen hade vi en sorts föreläsning från civilförsvaret om energi och klimat. Tror aldrig att jag kollat så mycket på klockan som då. Men i slutet var det chill, när vi satt i datasalen och satt vid facebook. Det var najs! När vi slutade från det, 11.30, så fick vi reda på att vi varken skulle ha matte eller engelska. Happyface! Lunch efter det och efter lunchen var det idrott. Hanna och Emelie hade lektionen. Det var kul, men reglerna var väl ganska luddiga, hehe. Nu ska jag till gymmet med Axel och Patrik. Ha det gött!

asflabb

Hellu.
Dålig update, jag vet. Orsak: Resa till Sundsvall, boende hos morfar, som innehava dator, men tyvärr icke med önskad hastighet.
Orkar inte berätta om Sundsvallsresan, så om ni av någon anledning skulle vilja veta vad jag gjorde där, fråga på sms. Men jag tvivlar starkt på't.
Idag. Idag är det måndag. Måndag den 17 maj 2010. Det ni. Började skoldagen med mentorstid. Vi fick information om klassresan lite mer ingående och så delade vi in oss i de grupper som vi ska dela stugor med. Inte för att någon kommer sova, det var mest en formalitet, hehe. Matte efter det, då jag satt och räknade på och lyssnade på diverse prat. Svenska sen. Skrev klart min fina Shakespeare uppsats. Ganska nöjd med den, kan nog bli ett VG. Lunch, kycklingrisotto som var en enda stor klump och smakade raka motsatsen till gott. (Dvs äckligt.) Efter det var det fysik. Fick tillbaka fysikprovet, som jag trodde jag skulle få max VG- på, men som tur var klarade jag precis MVG gränsen och kanske kan få behålla mitt MVG i betyg också! :) Efter det skulle vi ha haft engelska, men Per var inte där, så vi hade en extra svenskalektion med Linn istället. Trodde det skulle bli pain, men det var ganska chill ändå.
Linn läser bok: ...och vem kom in då...?
Firat: JOHAN!
Klassen + Linn: Asflabb.
Linn skrattade så mycket så att hon inte kunde fortsätta läsa, så det fick Hanna E göra istället. Efter det skulle vi egentligen haft SO, men Ingrid var tydligen inte där heller så vi hade håltimme. Lyckan var total. Gick till gränby och klippte mig, blev väldigt nöjd och gick sen hem i det stekheta vädret. Nu har jag precis ätit och tvångläst alla mina olästa blogginlägg på bloglovin så att nu har jag ont i ryggen. Nu ska jag ut med Axel och det lär väl bli några fler senare!


chinos

Hoppalong.
Onsdag idag, men nästan som fredag eftersom vi ju är lediga resten av denna vecka!
Först var det sovmorgon och sen SO. Var duktig och lämnade in mina nyheter och sen minns jag inte vad vi höll på med. Jo just ja, vi gjorde nyhetskrysset och sen blev det nån information angående alla gånger brandlarmet gått. Sen efter det var det dags att städa. Klassrummet, skåpen, korridoren och skolgården. Efter det var det en välbehövlig lunch, det blev kebab och klyftpotatis, vilket var väldigt gott. Efter det hade vi en halvtimmes språk och sen rast. Sprang till ica och köpte en iskall haiwa som jag avnjöt i det stekheta vädret. Gott var det. Sen var det matte, och som vanligt snackade alla och Eva blev ledsen. Mentorstid efter det. Vi snackade om städande polacker och lite sånt. Svenska, då vi gick på runvandring runt domkyrkan. Det var inte kul att gå runt och skriva om Öpir och Likbjörn i värmen kan jag ju bara säga. När det var klart var jag social med Hanna J och Sofia hela vägen hem. När jag kom hem åkte vi till gränby för att jag skulle klippa mig, men såklart så fanns det ju inga tider. :( Nu måste jag vänta tills på måndag innan jag kan klippa mig, eftersom jag ska åka till Sundsvall och vara borta hela helgen imorgon. Ett par ljusblå chinos fick jag med mig hem i alla fall. Ville egentligen köpa röda eller mörkblå, men de hade inte det så ljusblå fick det bli och jag är ganska nöjd med dem också.
Nu har jag precis käkat sallad till middag och ska typ börja packa nu. Detta blir det (troligen) sista inlägget innan jag åker, så sakna mig inte för mycket nu!


chill

Tjoo.
Chiiiiill idag! :)
Började med franska och fortsatte med SO. Känns som att jag kommer sänka mig i SO, så nu ska jag vara riktigt duktig och göra massa nyheter tills imorgon! På lektionen gjorde vi inte mycket, sat bara och diskuterade.  Efter det skulle vi egentligen ha haft biologi, men eftersom halva gruppen skulle göra nationella labprovet i kemi, så slapp vi som gjorde det igår ha lektion. Så då hade jag 100 minuters lunch framför mig. Satt på en bänk och schtekte. Sen hade vi idrott, men eftersom jag är förkyld så "gick jag på promenad" med Michelle istället. Vi satte oss på en bänk i källparken och chillade. Gick tillbaka när det var 10 minuter kvar på lektionen. Efter idrotten var det matte. Satt som vanligt och pratade istället för att räkna. Efter det slutade vi eftersom vi inte hade någon engelska. Nu ska jag göra nyheterna så att jag kan chilla ikväll. Hedda.

dubbelhakor

Månens dag idag då. Började med mentorstid. Tråkig information. Matte. Räknade som vanligt ingenting, då styva linan är rätt jobbig. Plus att terminen snart är slut. :))))))))) <-- Dubbelhakor. Svenska sen, skrev uppsats om Shakespeare och lyssnade på musik, så det var chill. Lunch, åt stekt kyckling och stekt potatis. Efter lunch hade vi språk. Chillpill. Sen fysik, vilket betyder prov. Det gick väl okej, hoppas på det bästa. Sen direkt efter hade vi nationella i kemi, labprovet. Kändes väldigt skönt när jag gick ut från klassrummet, det betydde ju att alla nationella i nian är över! Najs. SO sen. Vi såg på en film om Sudan, men jag kunde inte se texten och var för lat för att flytta fram, så jag slöläste i boken och spelade mobilspel. En rätt vanlig skoldag alltså. Eller förresten, en ovanlig dag, brandlarmet gick inte en enda gång. What's up with that?! Aja, nu ska jag kolla på bröllop & jäkelskap. :) Hejdå!

aj

Jag. Har. Träningsverk.

duktig

Idag er det loerdag och idag har jag varit mycket duktig, hehe. Vaknade för tidigt och drog upp och pluggade fysik. Tråk på hög nivå. Städade toaletterna. Också där tråk på hög nivå. Sen åkte jag till gymmet!!!!!!! För första gången sen typ februari. Kändes fett najs att komma igång igen. Var där med Axel. Nu ska jag kolla på film, ladda ner en till och sen ska jag käka kycklingfajitas♥. Hoer av er om det er naagot.


friday<333333333333

Idag är det fredag och jag är glad, som de flesta andra är på fredagar. Nu är skolveckan slut. Ddenna vecka kan sammanfattas på detta sätt: otroligt snabb, rolig och brandalarm. (9 gånger, rekord till och med för brantan.)
Dagen började med SO=vikarie=chill. HK, då vi lagade köttfärs- och fetaostfyllda piroger. Mina och Lindas blev bäst. :) Efter hemkunskapen var det lunch, men jag blev så mätt på pirogerna så jag sket i att äta. Rasten spenderades ute i solskenet på en bänk. Svenska sen. Vi läste om Shakespeare. Att vara, eller inte vara, det är frågan... Matte efter det, som precis hade hunnit börja när man hörde ett, vid det här laget, inte helt ovanligt ljud, nämligen brandalarmet. Alla skrek NEJ och så gick vi ut till vår vanliga plats. Gick som vanligt in efter ett tag. Jag räknade inte mycket på lektionen, snackade istället med Sofie och Sofia. Chill. Nu ska jag ta moppen till konsum för att handla lite kul grejer. Hejdå.
Btw, om ni vill göra nåt, var inte rädda för att smsa.

spelplan

Hajhaj.
Nu är det tooooorsdag och imorgon är det freeeeedag! Torsdag med allt vad det innebär. En helt vanlig dag med inte så jobbiga lektioner, en trött Johan och brandlarm. (Två gånger idag blir 8 gånger denna veckan!) Hela skolgången kretsar ju kring brandlarmen nu för tiden. Varje gång nån går ut ur klassrummet räknas alla i rummet utifall larmet skulle gå och lärarna rapporterar hela tiden vilka som inte var på lektionerna då larmet gick. Linda och Sofia hade en vadslagning om när branndlarmet skulle gå, till och med. Jag blir så irriterad.
Skoldagen började med kemi. Diskuterade lite grejer (för en gångs skull hörde faktiskt diskussionen till uppgiften). Efter det var det idrott. Fredrik var på Skol-DM i innebandy, så vi hade vikarie. Vi körde superbrännboll. Mitt lag klarade sig bra, trots en mans underläge. Det hade blivit lika om inte vikarien lät Jocke varva och sen när han kom in i mål sagt att det var ett snedslag. Damp.
Slöjd. Svarvade och hade som vanligt alltid lika trevliga pratstunder med folk på lektionen. Träslöjd har fan blivit ett favoritämne bara för att det är så chill. Direkt när slöjden var slut gick brandlarmet för första gången idag. Först glatt prat, sen piiiip, sen blandat "öööhh, neeejjjj, fan vad drygt". Gick ut och ställde oss i kylan. Värmde mig i en värmecirkel, hehe. Åt mat, grekisk färspanna, klyftpotäter och pastasallad. Gött.
Efter lunch hade vi bild. Jag, Sofia och Axel gjorde klart vår spelplan som förövrigt blev väldigt lyckad. Dagen avslutades med media. Jobbade för en gångs skull riktigt bra för att vara en medialektion, tänkte för en gångs skull få nånting gjort. Så gick brandlarmet igen. Gick ut i kylan och blablabla, ni kan allt det där vid det här laget. Gick in efter ett tag. När jag slutade var jag relativt nöjd med mitt arbete under lektionen, men såklart så gick det inte att spara helvetet. Damp.
Gick hem, kollade på tv, åt pannkakor till middag och har pluggat SO och fysik. Nu vill jag snart sova, men som vanligt lär jag väl gå och lägga mig elva och inte ha nån som helst ork imorgon. Jaja, hejdå.


kemiprov

Tja.
När jag vaknade imorse var jag sjukt otaggad pga det stundande nationella provet i det värsta ämnat man kan tänka sig, nämligen kemi. När jag sedan i skolan sa att jag skulle få ig skrattade de flesta, hur skulle jag, Johan "MVG-barnet" Andersson, någonsin i detta universum kunna få ett ig, icke godkänt? Jag var i alla fall säkrare än jag nånsin varit förut, ni minns väl gårdagens inlägg? <-- Länk, om ni inte minns. Satte mig på min vanliga nationella proven-plats vid fönstret och förväntade mig ett ig. Fick provet och när jag lämnade in det var jag ganska nöjd faktiskt. Det gick mycket bättre än vad jag hade trott. Fick rast och kom sen tillbaka för den andra delen av provet, vilket gick ut på att skriva en planering till en lab. Jag, och troligen alla andra i klassen, failade helt på den andra delen. Men ingen större skada skedd, vi kommer få en färdig labplanering till labprovet.
I alla fall, när kemin var färdig började en oändligt lång lunchrast. Från 11.10 - 13.05, då matten började. Fick reda på mina mvg-pluppar på nationella. Kunde skrapa ihop 2 stycken totalt. Känner att jag borde vara nöjd och jag vill verkligen vara det. Men efter att ha haft VG+ sen 8an känns det surt att inte kunna höja sitt slutbetyg. Jag är besviken. Bli inte sur på mig för det, acceptera att alla satsar olika högt.
Brandlarmet gick i slutet på matten. IGEN. För, vad blir det, sjätte gången den här veckan? Kul i början, jobbigt som fan nu. Mentorstiden flöt på fint, känns som att alla har blivit mycket lugnare nu när det är ungefär en månad kvar på grundskolan. Skönishh.
Efter matten hade vi svenska, tröttig lektion. Tycker att vi kunde ha slutat efter matten, men neeeeej då. När man är pigg går det bra att vara sjuk, men absolut inte när man är pigg. Damp.
Cyklade hem, kollade på tv och gjorde inga läxor. (Bara så att ni vet, inlägget igår var bara pga nationella i kemi, jag bryr mig fortfarande om skolan efter sommarlovet igen!) Åt middag och nu sitter jag här och lyssnar på hemligstämplat skvaller från Sofie. :)
Fick nyss ett mail från Dorje Chen. Gamle Dorje, han är snäll han. Synd att jag inte har nån aning om vem det är. Det var nån reklam. Palla.
Nej, nu börjar jag bli trött. Heejdå.

nej

Sitter och borde plugga kemi så det bara smäller om det. Men jag orkar verkligen inte.
I 10 år har jag slitit som ett djur i skolan. Från 6års till sjuan sa jag inte ett smack på lektionerna, jag satt bara helt tyst för att slippa få en tillsägelse. Jag har aldrig fått ett ig, varken i betyg eller på ett prov. Varje gång jag fick ett fel på ett läxförhör kunde jag få ångest och hela mellanstadiet oroade jag mig för nationella proven, som inte skulle vara förens i nian. Jag kan inte räkna alla de gånger jag har haft mardrömmar (vet inte vad jag ska kalla dem annars) om att jag inte ska få bra betyg på ett prov. Jag vet inte hur många kvällar jag har sagt nej till kompisar, med förklaringen "jag måste plugga". Jag har varje dag i 10 år, de dagar vi har haft ett prov, gått till skolan med ångest, bara för att jag vill prestera bra.
Och nu sitter jag här. Nationellt prov i kemi imorgon. Det första provet jag kommer få ig på under hela min 10 fucking år långa skoltid. Och jag orkar verkligen inte bry mig.
Nu försöker jag inte få folk att tycka synd om mig här, för det vet jag att ingen ändå skulle göra. Det jag vill få fram är att om man satsar i skolan så kan man ju inte få ha ett liv. Hela ungdomen, tiden då man ska vara med kompisar, prova nya saker och ha kul, går åt till att sitta hemma med näsan i skolböckerna.
Är det så dom vill att våran ungdom ska se ut?
Nej tack. 10 år har gått. Nu orkar jag inte bry mig mer.

fyrishov

Tjaa.
Idag är det tisdag. (Hehe, var bara tvungen att konstatera det.)
Började dagen med franska, vilket kändes som en evighetsektion som höll på hela dagen. SO sen, då vi diskuterade och gjorde klart ett häfte. Blev otroligt trött och slog huvudet i bordet ett flertal gånger, tills brandlarmet gick. Börjar bli irriterad på den som håller på att sätta på det hela tiden. Det har redan gått 3 gånger på 2 dagar. Efter SO'n hade vi biologi. Eva läste en artikel om nån sjukdom. Tystaste biologi/kemilektionen på länge. Lunch, makaroner och falukorv. Efter det gick vi direkt och hämtade våra simkläder, eftersom vi skulle tilll Fyrishov denna dag. Tog bussen vid halv 1. När vi kom fram tog vi för ovanlighetens skull på oss andra kläder eftersom vi skulle ha klädsim. Klädsimmet var apjobbigt, jobbigare än jag hade trott. 300 meter skulle vi simma varav 50 meter ryggsim. Sen av med överdragskläderna så man bara hade badbyxorna på. Då skulle vi hämta en gul ring på två meters djup. Sen skulle vi ha livräddning. Simma 25 meter, lyfta upp en 60-kilos docka på 2 meters djup och sen bogsera en person 25 meter. Ganska jobbigt. Vi slutade runt 2, så det var chill. Tog bussen hem. Skönt att slippa gå. Jag är lat :) Kom hem och nu kollar jag på simpsons och planerar att fortsätta med det. Så, hejdå!

valborg

Nu hörni, är det dags för mitt första riktiga inlägg på ett rätt bra tag. Har dock inte koll på hur länge, men det är struntsamma. Nu ska jag berätta om min gårdag. Det var inte vilken dag som helst, det var valborg! Jag berättar helst om kvällen, för dagen min var icke intressant. Bara sitta hemma och lite sånt. Men kvällen var desto intressantare. Först hade vi gäster. Först förrätt, typ sill. Vid det här laget var klockan redan efter sju, så jag var något stressad. Ville ju komma ut så snabbt som möjligt, så mamma fick steka min kycklingbit eftersom grillen var seg som fan. Till middag blev det i alla fall kyckling, klyftpotatis och tzatziki. Gott var det, men man blev stressad. När man hade ätit klart kom Anton, Patrik och Axel till mig och vi drog till båtparken och sen kom Matilda. Packade och glada vinglade vi till majkasen i årsta. Där träffade vi Hanna J, Hanna E, Sofia, Nathalie, Linda, Melina och Sarah. Sen även Isabelle och Michelle. Jag hade ett antal springtävlingar med random personer, ramlade ett antal gånger och svamlade. Kul var det. Efter det är det lite luddigt, men har för mig att vi leddes runt i årsta av de nyktra personerna och vid tolvtiden hjälpte Patrik, Anton och Axel mig hem. Hemma satt jag vid datorn och slöglodde. Ville sänka ljudet på datorn men hade glömt bort hur man gör. Tog ett glas vatten och lite vätskeersättning, somnade nästan i köket och gick och la mig. Det var historien om min valborg. Hejdå.


ni har tur

Ni har tur. Jag återvänder till bloggvärlden. För den här gången..