livetsomjohan

äckligt

TJAA!
Kvällen igår blev jobbig. Ni vet hur man kan säga t ex "Jag åt tills jag spydde." för att illustrera att man åt väldigt mycket? Det behöver inte nödvändigtvis betyda att man verkligen spydde, men ändå. Under kvällen igår kan man säga att jag hstade tills jag spydde. Bokstavligen.
VARNING FÖR SPYA X3. DETTA INLÄGG SKALL ICKE LÄSAS NÄR MAN ÄTER.
 Jag hade varit hostig hela kvällen och flera gånger legat och hostat under täcket för att inte pappa skulle vakna av mitt höga hostande, men denna gången gick det överstyr. Jag började hosta och gick och borrade ner huvudet i sängen. Jag hostade och hostade, och kände efter ett tag en konstig känsla i ryggen/magen. En känsla av att nåt bubblade upp, och vips så låg där en pizza på överkastet. Tur som fan att pappa hade tvingat mig att bädda sängen tidigare på dagen så slapp jag att det kom på täcket. Torkade upp det äckliga och satte mig vid datorn. Det dröjde inte länge förens jag gick till sängen och hostade igen, men denna gången gick det bättre. Till en början. När jag hade hostat klart satte jag mig upp. Tur var väl det, för när jag minst anade det kände jag den där bubblande känslan igen. Jag satte handen för munnen och snabbt rusade jag mot papperskorgen med handen full av spya.
Okej, nu räcker det nog med detaljer, eller vad säger ni? Hehe. Spydde en gång till, men det ska vi inte gå in närmare på. Det ska bli väldigt intressant att se hur jag klara mig i skolan imorgon.
Idag har jag inte gjort någonting alls nästan. Förutom att torka golvet, pga en hemsk lukt i mitt rum, som "tyvärr" inte jag kan känna. Vad det luktar kan ni nog klura ut. Sen har jag ju klarat eniro skattjakten också! Är fett stolt. Nu måste man vänta tills på söndag för nästa ledtråd. -.-
Imorgon är det skola. Är faktiskt rätt taggad, konstigt nog. Ska i alla fall bli kul att träffa alla igen och få tillbaka lite prov som vi gjorde innan lovet. Sen ska man ju byta platser också, vilket ska bli spännande, haha.
Har bestämt mig för att försöka lägga ut minst en bild i varje inlägg också, som hör till vad jag skrivit om. Idag är ett undantag, för jag antar att ni inte vill se en bild på min spya. Haha! Oj, vilket långt inlägg det här känns som. Nu har jag inget mer att skriva om. Hejdåe!

Ni får två bilder från min vistelse på franska rivieran i somras i stället.


Knarkarstranden "La gravette"


De tre mupparna. Fr v Yan, Maximilian och jag.

kommer inte på nån vettig rubrik

Tja alla mina beundrare! (:
Igår kväll gjorde jag ingenting speciellt, jag satt bara vid datorn och tjockade mig med chips och läsk. Ibland måste man få unna sig. Sen kan ju ibland tolkas hur man vill, hehe. Gott var det i alla fall! Idag ska jag inte göra nånting, förutom att jag måste hjälpa pappa med lite skottning, men det skulle inte ta så lång tid sa han. Får se vad jag gör ikväll. Vad ska ni göra idag?

scrubs

Tja! :)
Igår kväll tittade jag på tv hela kvällen lång. Om man bortser från några timmar efter middagen då jag satt vid datorn. Vilket liv, eller hur? Nej men det var faktiskt kul, haha. Tittade som sagt på tv från typ halv 10 till 1. Från början fanns det inget kul att titta på. Alls. Så var tvungen att zappa runt, vilket var mindre kul. Efter ett tag började det man hade väntat på, Scrubs. Älskar Scrubs! Så jävla kul humor! Till min besvikelse var det bara ett avsnitt. Blev olycklig, men sm tur var så visades How I met your mother precis efter, så då blev jag lycklig igen. ;) Efter det vart jag trött och gick och la mig, men hostade så förbannat! Tror aldrig att jag har hostat så mycket. Sen blev det ju inte bättre av att jag bara hostade mer av hostmedicinen. -.-
Vaknade i alla fall typ kvart i 12, gick upp och gjorde frukost, vilket består av pommes frites, hehe. Tjockis jag vet. Men är det lov så är det! Idag har man så klart ingen aning om vad man ska göra. Eller jo, jag tror att jag ska vara duktig och göra det som pappa bad mig att göra, dvs ta ner tvätt, hänga ny tvätt och städa toaletterna. Sen så får vi se. Om nån vill göra nåt så får den smsa elle ringa (hehe). Hejdåe. :)

äntligen

Shoo bre ;)
Igår var jag nästan så nära frisk man kan bli utan att vara helt frisk, så när jag vaknade försökte jag svälja på en gång för att se om jag hade ont i halsen. Och tänka sig, jag slapp helvetes halsontet. I ungefär ett par timmar, då jag började få lite känningar när jag svalde, men viking som man är så var det bara att bortse från det och försöka njuta av lovet. Gick upp och gjorde lunch, vilket fick bli pommes frites och korv. Gott! Smsade Axel och som tur var så kunde han förbarma sig över stackars lilla mig så jag fick något att göra, och tur var det! Jag höll på att få cellskräck efter att ha varit hemma så här länge, utan att ha sett någon annan än min familj. Gick ut med honom och hade det roligt. Axel funderade på om han hade någon sjukdom eftersom han alltid ler, haha. Det var roligt! Kom hem för 2 timmar sen kanske och käkade middag. Det blev råriven. Eftersom antagligen ingen av er, kära bloggläsare, vet vad råriven är så ska jag berätta det nu. Det är potatis, vetemjöl, mjölk och ägg blandat tillsammans med fläsk ovanpå. Det låter väl gott? Hehe. Låter inte jättegott, men det är faktiskt det! ;) Jaja, nu sitter jag i alla fall här och dunkar musik. Ikväll blir en hemmakväll. Smsa om det är något. Fan vad jag vill ha en ny mobil. Min är nästan helt kaputt. Hejdåe.

hallelujah

Tja bitches and hoes! ;)
Praise the Lord, our prayers have been answered! HALLELUJAH! När jag vaknade var jag kristen. Vet ni varför? Jag har tagit emot Jesus som allas vår ledare och frälsare. AMEN. Nej det har jag inte. Eller har jag? Nejdå, var lugna, det har jag inte. Jag blev kristen i endast några sekunder, men bara för att min värsta fiende, i alla fall för tillfället, hade kapitulerat. Det kriget som länge såg ut att vara för alltid, tog äntligen slut. Jag talar om kriget mot förkylningen. SING HALLELUJAH!!!! Jag har bestämt mig för att inte göra något med någon idag, men imorgon, då jävlar. Då är det slut med deprimerande inlägg i bloggen. Då är det slut på min eviga vistelse i mitt hem. Då, då...ska jag vara med kompisar. Den som säger nej om jag frågar blir det inte kul för! Jodå, jag ska inte göra nåt. Nej nu ska jag gå och käka frukost. HEJDÅE!!!! :D :D :D :D

bättre

Tja.
Idag har jag mått allmänt bättre. Snart kanske man till och med kan få ha lov på riktigt också. :o Skönt haha. Men har varit astrött, på ett konstigt sätt. Har varit pigg och kunnat göra saker och sånt, men direkt när jag blinkar en längre stund så sköljer en våg av trötthet över mig. Konstig och oskön känsla.
Har i alla fall gjort ungefär samma saker som igår, dvs kollat på TV och James Bond. Ganska najs. Alltså, jag kommer fan att skita i om jag fortfarande är sjuk i helgen, jag måste få njuta av lovet. Hejdåe.


Kom på att jag saknar klassresan :(

Utkast: Feb. 22, 2010

Tja.
Igår hände det inget kul alls. Hade brännande smärta i halsen hela dagen och det var fan det värsta halsont jag har varit med om. Inte kul. Jag tror jag gick och la mig i sängen typ 3 ggr under dagen igår och försökte somna, men misslyckades varje gång. Efter middagen försökte jag igen och lyckades. Somnade kanske vid 8 och vaknade kvart över 7 i morse. Gick upp på en gång, för jag visste att jag aldrig skulle kunna somna om när jag redan sovit i 11 timmar, haha. Kollade på termometern och det var 24 jävla minusgrader. Tur att jag slipper gå ut idag säger jag bara! Kollade på tv, OS. Hockey Sverige-Finland, 3-0 till Sverige. YEAH!
Dagen spenderades framför den magnifika uppfinning som kallas tv. TVn upplevs bra med något som kallas DVD, så det blev till att glo på James Bond hela dagen. Har inte ätit nåt vettigt på hela dagen, utom middagen och någon skål med yoghurt och müsli.
Asså, det här är nog den värsta förkylningen jag har varit med om. Varje gång jag går någonstans blir jag andfådd, en så enkel sak som att gå uppför trappan kanresultera i att jag måste sätta mig ner i 10 minuter för att ta igen mig. Jag kan inte andas helt riktigt, vilket gör det där med andfåddheten snäppet värre. Sen vet jag inte hur många gånger jag har skrivit fel i det här inlägget. Det känns förjävligt. Jaja. Har inga penger på mobilen (bajs), så jag kan inte svara på sms. Och jag svarade inte igårkväll eftersom jag somnade så tidigt. Hejdåe.

sjuk

Tja. Gårdagen flöt på fint, gick väl och la mig vid kanske 2. Sov en timme, sen hände det inte roliga saker. Vaknade vid några minuter över 3 av att näsan rann likt ett vattenfall och min hals brändes som att jag hade en varm platta där inne som var ställd på 10 000 grader. Jag gick upp och snöt mig och tog en halstablett. Vaknade igen vid halv 9 men likadana smärtor, fast 1000 ggr värre. Gick upp efter kanske en timme av klagande. Så nu sitter jag här. Halsen bränner varja gång jag sväljer, jag blir yr varje gång jag ställer mig upp och tårögd varje gång jag ska säga nånting. Verkligen en perfekt början på ett lov. Om jag är så här sjuk resten av lovet vet jag inte vad jag gör. Då skolkar jag en vecka så attg jag också får ett lov. Hejdåe.

alla vi som öppnar kylskåpet när man har tråkigt

Tja. Idag har jag inte gjort någonting. Jag har bara suttit vid datorn och inte haft något liv. Det var otroligt kul. Inte. Nu sitter jga i alla fall här och gör ingenting, eller jo jag kollar på melodifestivalen som precis slutade. Hade hoppats på att Alcazar skulle gå vidare men man kan ju inte få allt här i världen. Det är inte så viktigt i alla fall. Mitt liv är förstört! BUHUUUUU!! Fan vad tråkigt jag har. Hoppas det märks. Jaja. Nu ska jag komma på nåt att titta på, på tvn. Emelie, bara så du vet försökte jag kommentera på din blogg, men det gick inte. :( Hejdåe.

i get paranoid on tests when i answer "B,B,B,B" ...ONE MUST BE WRONG!

Tja. Idag känner jag mig väldigt glad :) Det är lördag, lov nästa vecka och har inget oroande prov veckan efter. Det som skulle kunna göra dagen lite bättre är om nån snäll person skulle vilja göra nåt med mig. Smsa bara i så fall.
Idag vaknade jag vid kanske 20 över 12, vilket var nice. Min mobil hade mirakulöst kunnat ladda upp till 100% batteri, trots att det glappade så mycket igår. Känner att jag är i desperat behov av en ny nu. Synd bara att det dröjer några månader innan jag får ihop till den mobilen jag vill ha. -.-
Idag har jag i alla fall inte gjort någonting, om det är nån som vill göra nåt så är det bara att smsa.
Såg igår vilka datum nationella proven i matte ligger på. Nu längtar jag till alla dagar hela året utom dom två dagarna.

aj löv sportlov

Tja. Idag när jag vaknade kände jag att äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN fredag! Och inte vilken fredag som helst, utan sista fredagen innan sportlov. Hur skönt som helst.
I alla fall, när jag vaknat, tagit en lång dusch, ätit frukost och kladdat ner lite nyheter gick jag till skolan. Kom fram 3 minuter innan vi började och gick till SO'n. Vikarie=chill. Tyvärr var det inte samma vikarie som vi hade i onsdags, men allt kan ju inte vara perfekt. Sen HK, då vi gjorde pasta med nån grönsakssås. Ganska gott faktiskt. Vi fick också tillbaka inflyttningsfestuppgiften. Fick VG så jag är jättenöjd, haha. Trodde knappt att vi skulle få G faktiskt. Lunch och svenska, som bara höll på i 25 minuter eftersom vi fick kompledigt för nån konsert vi hade varit på efter skoltid. Jag var sjuk då, men slutade ändå tidigare.
Nu är det sportlov! Känns skönt som fan. 9 dagars välbehövlig ledighet efter en av dom jobbigaste perioderna i mitt liv känns det som.
Efter SO'n fick dom som ville reda på matteprovet. Fick ett poäng under MVG, så nu hänger allt på nationella proven. Eva kan verkligen konsten att göra en nervös. Hejdåe.

ett liv utan musik är inte värt att leva

Om inte musik fanns skulle jag vart olycklig. Men nu finns musik och jag är lycklig. Jag är en sån person som hör en låt som jag gillar, knarkar den i några veckor och sen blir den för uttjatad. Det är en av mina värsta egenskaper. Men det finns några låtar som jag aldrig tröttnar på, som är tidlösa. Här kommer några tidlösa låtar och några som jag nog snart knarkat sönder. Lyssna och njut.

Mr. Big - To be with you (vänta ett tag så börjar låten)


Owl City - Fireflies


Marc Cohn - Walking in Memphis


Calle Kristiansson - Here I go again (Original med Whitesnake)


rubrik

Jag är förbannad. Inte på någon, utan på något. Jag är förbannad på att jag inte har något överhuvudtaget att göra ikväll! Just nu sitter jag bara och växlar mellan facebook och blogg.se. Jag har inget liv. Snälla, snälla, kan inte någon snäll person ringa eller smsa så att stackars lille Johan får något att göra ikväll. Jag orkar inte vara en no-lifer ikväll. Ni vet vad ni ska göra. GÖR DET FÖRFAN! Hejdåe.

friluftsdag

Tjabbatjenahallå, haha :D Idag har det varit friluftsdag. Man fick välja mellan romme, fjällnora och sunnersta. Jag valde sunnersta, precis som merparten av klassen.
Våran buss dit gick vid 9.30, vilket betyder sovmorgon. Det var lika skönt som igår. Vaknade vid 8 och kom till skolan kanske 5 över 9. Bussresan dit tog alldeles för lång tid kändes det som. Direkt när vi kom dit bar det av upp i backen, som för övrigt var skitjobbig att gå upp för. Patrik, Daniel och Jocke drog direkt av några åk som 100% av gångerna ledde till att dom ramlade av det dom åkte på och snurrade några varv i backen. Efter det kläckte dom den briljanta idén att åka stjärtlapp i en puckelpist och det ska inte glömmas att dom redan var ganska snöiga. Patrik ville inte skada sin mobil och sin ipod, så han tog helt enkelt av sig sin jacka helt och hållet och åkte i bara tröjan. Det såg inte jätteskönt ut kan jag ju säga. Sen hände det lite annat roligt. Det var några från kunskapskolan (som också hade friluftsdag idag) som åkte bob nerför en liten backe. Den backen slutade med ett "stup" som avskiljdes med ett nätstaket som dom då åkte in i och nerför stupet, haha. Såg rätt kul ut. Sen kom pistvakterna och alla sprang iväg :D Och Axel blev påkörd av en bob. Jag skrattade som fan, haha. Sen åt vi lunch, korv med bröd. Efter det kom en lång väntan, med betoning på lång. Patrik frös ganska mycket om man säger så, ni fattar nog varför. Sen kom bussen. Den blev fullpackad med folk, eftersom det var nån annan skola där med. Jag fick mirakulöst en sittplats. På bussen vart det fight. Duangkamon och Cream vs Axel och Anton. Daniel var i mitten och tog emot alla stötar, haha. Oj förlåt, jag slant. Sen när vi hade bytt buss, och den kommit fram till skolan kom jag äntligen hem. Så nu sitter jag här och bara njuter av att det snart är sportlov.
Om inte Eva har rättat matteproven tills imorgon så blir jag förbannad. Och det vill hon inte. Hejdåe.

alla som hatar att få vikarie när man kunde varit ledig istället

Tja. Idag har vart den mest chilliga dagen på länge! :D Började med mitt favoritämne: sovmorgon. Vaknade runt 8 och var lycklig. Tittade ut genom fönstret och vart olycklig. Det snöade. Behöver jag säga mer än det? SO med världens skönaste vikarie, haha! Den vanligaste formen av analsex är när tjejen penetrerar killen. Rolig kille! Sen mitt andra favoritämne: håltimme. Eller, först lunch från 10.20-11.30. Då skulle franskan egentligen ha börjat, men maggan var i riksdagen med sin klass, så då vick vi håltimme. Tänk att en liten studieresa kan bringa så mycket lycka, till så många människor. Otroligt, helt otroligt. Sen rast i 35 minuter från 12.30-13.05, då vi hade det minst chilliga man kan ha. Matteprov. Jippie. Det gick bra i alla fall, tyckte det var väldigt lätt, förlåt Hanna! Efter matteprovet, svenska. Eller, vi lärde oss om norska ironiskt nog. Tror aldrig jag har vart så trött på en lektion. Satt och smittade patrik med gäspningar hela lektionen. Sen slutade vi och då drog jag hem till Andreas Wängemar. Länge sen man träffade honom efter skolan nu. Matildha förljde också med och vi gick till Andreas och körde Guitar Hero. Jag sjöng vackert när dom andra spelade, haha. Nu är jag hemma och har inget att göra. Njuter faktiskt av det. Gjorde det sista provet idag och nästa vecka är det lov! Apskönt. Jaja, nu ska jag...inte göra något alls, men har inget mer att skriva om. Hejdåe.


Vikarien som badrumssångare :D

"vem är du?" vaddå vem är du? DU addade mig ditt kioskmongo!!!!!!!!

Okej, som rubriken antyder (om man tar bort det där om kioskmongo) så vet inte jag vilka ni är. Ni som läser min blogg alltså. Idag hade jag 18 unika besökare på denna blogg. 18 för mig helt okända personer. Så lämna en kommentar med ditt namn så jag får veta vilka roliga personer det är som tar sig tid att läsa om mitt liv.

if the world ends in 2012 if wasted my whole life in school. lovely.

Tja. Nu var det dags igen. För mig att berätta om min tråkiga dag alltså, som mest innehöll provresultat. Varning! Kan innehålla vad vissa anser som skryt. Började dagen med franskaprov, som gick ungefär mvg. SO, fick tillbaka religionsprovet, 51/55=mvg. Biologi, drogsnack. Eva vart förbannad på att hon aldrig fick prata till punkt, haha. Lunch, äckelfläsk med potatis och något som skulle vara en semla. Fast utan mandelmassa! Det är ju det som gör det till en semla! Jaja. Idrott där vi skulle göra vår dansredovisning. Hade varit nervös innan, men det gick väl relativt bra. Skyller på att det blir rörigare när inte alla dansar med varandra som i ringdanserna. Matte, sen engelska där vi fick reda på ännu ett provresultat. 96/100= mvg igen, hehe. Jag är nöjd! Sen äntligen fick vi sluta. Nån jävel hade snott min cykel. Moget. Det var bara till att traska hemåt och nu sitter jag här. Ska plugga till morgondagens matteprov nu. Hejdåe.

i believe the word "studying" is derived from "students dying"

Tja. Som jag förutspådde i förra inlägget blev det plugg idag, men inte överdrivet mycket. Kollade igenom franskan, men kan ju av någon anledning allt som vi lärt oss utan att ha pluggat till en enda läxa. Men jag klagar inte! :) Sen matteprov om procent på onsdag=apjobbigt. Ganska lätt kapitel, men HATA matte och allt som hör till det. Sen blir det ju inte bättre av att man aldrig hinner med i Evas fart, haha. Men det löser sig! Nejmen nu ska jag nog ta och äta nåt kvällsfika. Hejdåe.

PS. Ni som kommenterar: Keep up the good work! DS.

[insert headline here]

Tjabba! ;)
Idag har jag vart i skolan hela långa dagen, med betoning på långa. Har vart en av dom segaste dagarna på länge, men det kanske beror på att jag vaknade inatt med en sprängande huvudvärk och illamående, ajaj. Så jag har nog fått ungefär 5 timmar sömn i natt. Kunde vart bättre. Dagen började i alla fall med mentorstid. Intet nytt på västfronten kan man säga om det. Typ den enda infon var att på torsdag är det friluftsdag (sunnersta her i come!) och nåt om några prov och extrahjälp inför dom. Sen svenska och lunch. Pastagratäng=ingen favorit. Sen språk och fysik. Haha, älska P-Os lektioner! Han har ingen som helst koll på nån i klassen och alla gör i princip det som vill. Jag är inget undantag, men som tur är gillar han mig så man har ju MVG:t som i en liten ask, haha. Sen håltimme från engelskan och sen SO. Vi kollade på nån dålig film om bananer, men det var chill. Sen slut och nu sitter jag här. Vet inte vad jag ska göra nu, men måste nog plugga. Franskaprov imorgon och matteprov på onsdag. Jippie..

Hejdåe.


ny design

Då har bloggen äntligen fått sin nya design. Min självutnämnde bloggcoach har jobbat länge och väl på den. Resultatet blev riktigt bra. Hon förtjänar ett stort TACK!

Hejdå!

allahjärtansdag

Just det, jag glömde skriva en sak i förra inlägget: Glad alla hjärtans dag på er alla ! <3 :)

söndag 14/2-2010

Efter påtryckningar från min självutnämnde bloggcoach, så måste jag ändra min bloggstil helt. Från och med nu är slang, talspråksuttryck, smileysar och dylikt helt bannlysta på denna blogg. Jag har tydligen inget som helst att säga till om i den frågan, haha. Jaja, nog om det.
Idag har jag i alla fal inte gjort någonting. Jag vaknade vid typ elva. Skönt att äntligen få sova ut, har varit trött hela veckan. Söndagar brukar vara min ta-igen-det-jag-missat-att-plugga-till-i-veckan-dag och får troligen bli det idag också, det vill säga att det blir franska och matte för hela slanten idag. Bortsett från att msn, facebook och mobilen kommer vara med mig hela tiden. Jag är en riktig no-lifer när det gäller sånt.

Hejdå!

ny blogg

Tja och välkommen till min nya blogg! :D
Det här är typ min första blogg, så jag venne hur mycket jag kommer uppdatera, men vill i alla fall prova på att ha en blogg. :) Här kommer jag skriva om mitt liv. Kanske låter tråkigt. ^^
Jaja, lite om mig själv:
Jag heter Johan Andersson och jag är 15 år. Jag bor i Uppsala och går i 9b på brantingsskolan. Har gått där hela min skoltid så är gaaaaaanska trött på den skolan nu. Ska bli skönt med gymnasiet! :D Jadu, nu vet jag inte vad det finns att skriva mer om mig. :)

Hejdå :D

Välkommen till min nya blogg!