livetsomjohan

sista skoldagen innan lovet, för mig i alla fall

Tja.
Dagen har varit skön. Började med sovmorgon, sen SO. Inget kul på den lektionen. Sen var det lunch. Påskbord. Det fanns några grejer att välja på och det var ganska gott faktiskt. Dom hade ställt borden så att det blev långbord. Förstår inte varför, menmen. Efter lunchen var det franska, då vi gick igenom läxan och sen hade vi påskpyssel. Melina retade mig för en massa grejer. :( Efter franskan var det matte. Inget nytt där, satt bara och räknade som vanligt. Fick reda på att svenskan var inställd, vilket var nice. Men vi hade mentorstid efter, så alla utom Evas mentorselever fick gå. Men mentorstiden var rolig, vi följde upp den hemligstämplade informationen. Vart förbannad på Eva när hon sa att det som hände förra året inte spelar nån roll nu. Om man var med på mentorstiden fattar man nog vad jag menar. Sen slutade vi, och på hemvägen följde jag Patrik och Daniel. Fick arga sms från Hanna för att jag tydligen inte sa hejdå till henne och Linda, hehe. Dom får lyssna nästa gång! Ska i alla fall ringa bara för att säga hejdå till dom imorgon. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och förde över låtar till mobilen som jag nu lyssnar på. Ska nog börja packa snart. Just nu ligger allt huller om buller i hela rummet. Hejdå. Imorgon åker jag till Åre, så får se om jag slänger in ett inlägg imorgon eller inte innan jag åker. Om inte "hörs" vi på måndag när jag kommer hem. Och utifall jag inte skriver imorgon, HEJDÅ!

ny mobil

Tja. Dagen har vart chill. Började med håltimme på franskan, vilket betydde sovmorgon till tio i tio. Kom i alla fall försent till SO'n, där jag hade prov på samhällsekonomi. Det var ganska lätt. :) Sen var det kemi. Efter kanske en halvtimme efter att kemin börjat, hördes ett ljud! Men det var bara Linda som skrek. Sen hördes ett till ljud! Och denna gången var det brandlarmet som tjöt. Eva blev stressad och så fick vi gå ut i det kalla vädret. Ganska skönt ändå, vi slapp göra den där jobbiga labben. Efter det var det lunch. Vi gick in och tog mat som vanligt, gick och tog sallad och dricka. Men sen kom problemet: det fanns inga sittplatser. Vi stog och väntade ett tag och kollade runt, tills vi bestämde oss för att skita i att äta, så vi gick och kastade våra fulla tallrikar och gick ut. Vilken tabbe. Kul var det i alla fall. Efter lunchen var det idrott. Slutspel på innebandyturneringen. Mitt lag kom sist. Men vi kämpade i alla fall! :) Fick den glada nyheten av Axel att min mobil hade kommit också! Det kändes skönt! Sen matte, då jag satt och lyssnade på musik med Patrik och räknade och sen slut. Cyklade hem och gjordelite läxor och sen kom mamma och hade hämtat mobilen sen åkte vi till lite affärer och nu sitter jag här. Ni får gärna kommentera med era mobilnummer om ni vill, eller smsa ert namn till 0762516296. Hejdå!


Min mobil! :) Sony Ericsson U10i Yari

kvinnorättskämpe

Tja! :D
Dagen har varit asbra. Har gått i ett glädjerus hela dagen och bara varit glad. Det var nice. Anledningarna är som följer:

  • Två håltimmar imorgon, som är väldigt taktiskt utplacerade så att jag både får sovmorgon till 9.50 och slutar 14.10.
  • Jag går bara i skolan tills på onsdag, eftersom jag är ledig på torsdag.
  • Snart påsklov.
  • Ska åka på skidresa till Åre från torsdag till måndag.
  • Det bästa av allt: JAG FÅR MIN NYA MOBIL! Taggad som fan på att få hem den!

Skoldagen började med mentorstid, då vi gick igenom oviktig information. Sen matte. Nästan ingen räknar nånting på dom lektionerna och även om det är pratigt bryr sig Eva inte. Det enda hon säger är att "det är tillåtet att börja räkna". Känns som att hon gett upp på oss ganska totalt.
Efter matten var det svenska, då vi spelade upp våra Havamálspjäser. Det var kul, våran grupp var bäst, hehe. Alla våra små pjäser framkallade skratt. Det var kul att spela i alla fall. Efter svenskan var det lunch, en kycklinggryta som smakade neutralt, alltså ingenting. Efter lunchen hade vi språk, då vi var i salen för första gången på länge och gjorde tråkiga saker. Sen hade vi fysik. Satte mig först bredvid Axel, men Sofie mutade mig med att få läsa hennes sms, så jag satte mig bredvid henne. Fick en massa intressant info från som som vi inte ska gå in närmare på. ;) Sen hände nåt historiskt: för första gången under dom två åren jag har haft P-O i nåt ämne, så röt han till och stannade upp hela lektionen. Vanligtvis pratar han för döva öron, även när han blir förbannad, men nu lyssnade alla. I och för sig blev det lika pratigt efteråt i alla fall, men men. Det är vår klass det. Sen hade vi engelska, kollade på slutet av Forrest Gump, det var kul. Sen innan SO'n kände jag mig som värsta kvinnorättskämpen, för det kändes ganska bra när Sofie röt till mot Firat. Det var nog första gången jag nånsin hört en tjej stå upp för sig så. Bra där, Sofie! Sen SO, vikarie och riksdagsjobb, sen hem och sånt. Nu ska jag laga mat och sen göra läxorna. Hejdå!


söndag

Hejhej.
Idag är det söndag, antar att ingen har missat det.
Dagen började med städning, inge kul. Men det gick snabbt, så jättehemskt var det inte. Efter det åt jag lunch, sen var man tvungen att följa med till gränby och handla. Långtråkigt, men fick en bok med mig hem så det funkade. Nu har jag precis ätit middag, kyckling och pommes, najs!
Just nu sitter jag och lider. När vi kom hem från gränby slog jag bildörren rakt på knät och det gjorde ont som fan. Hoppas att det blir bra tills jag ska till Åre.

lördag

Tja.
Idag har jag inte gjort ett skit, och fan vad skönt det har vart! Det enda som kanske är värt att nämnas är att jag har beställt en ny mobil på elgigantens hemsida, den skulle komma senast på onsdag, så snart, SNART, SNART slipper jag vara handikappad utan nån som helst länk till dom jag känner. Längtar tills jag får den!
Och just det, kanske kan nämna att jag bara går i skolan tills på onsdag, ledig på torsdag för att jag ska kunna packa tills skidresan. Taggad som fan på det! :D Sen påsklov och sen direkt igång med hårdarbetet. Ikväll blir det fortsättningen på Millenium, för nu ska jag njuta av den sista lördagen innan jag kan smsa folk och göra nåt. Hejdå! GladGladGladGladGladGladGladGladGladGlad!

mörk källare

Tja.
Skoldagen var kort idag. Började med SO, då jag egentligen skulle gjort provet jag missade förra fredagen, men som vanligt hade Ingrid glömt bort det och planerat nåt annat, så jag ska göra det på tisdag istället. Satt i datasalen och spelade nåt riksdagsspel hela lektionen. Efter SO'n var det hemkunskapsprov om näringsämnen, konstigare prov har jag aldrig varit med om. Fick en massa bilder och dom skulle ge inspiration till det man skulle skriva om. Hur som helst så gick det väldigt bra i alla fall! Sen hade vi lunch, blodpudding. Sen var det håltimme efter lunchen, så vi gick hem till Daniel och sprang runt i den mörka källaren i hans hus. Efter ett tag kom Hanna J, Sofia, Linda, Natalie och till sist även Hanna E. Så, nu fick du som du ville Hanna. Vi gick upp till Daniel och satt i hans soffa och lyssnade på musik och sen drog alla utom Anton och Patrik tillbaka till skolan för att ha matte. Den lektionen var nog den lugnaste på länge, bara 13 av 27 st var där. Inte blev det mer gjort för det, men ändå. Efter skolan drog jag till Mediamarkt för att köpa ny mobil, men den var slutsåld. Sen hem, och tillbaka med mamma och Sanna för att kolla på en annan, sen till Chocolat och köpte godis och sen till Mariannes för att köpa kebab. Tjockis jag vet. Så nu sitter jag här och trycker i mig. Känns ganska ironiskt när man precis haft prov i att man ska äta varierad och nyttig mat. Nej nu ska jag njuta av helgen, musiken och godiset. Hejdå!

nostalgi

Tjabba.
Dagen började med kemi. Lämnade in ledighetsansökan och gjorde nån jobbig labb. Sen var det idrott. Glömde kläder imorse, så jag och Emelie gick på "promenad". Först gick vi till ica och köpte blommor till hennes mamma, sen hem till henne, sen tillbaka till ica för att panta burkar och köpa godis. Åt godis och drack apelsinjuice och gick tillbaka till gympasalen. Vi fick inte komma in, så vi drog till matan och räknade nördar, 35 stycken totalt, hehe. Vi tänkte gå tillbaka till gympan, men kom på att vi måste ju vara röda om kinderna när vi har varit "ute och gått", så vi kom på den bra idén att stoppa ner händerna i en snöhög och hålla snö mot kinderna. Resultatet blev trovärdigt i alla fall. :) Sen ville Emelie vara med på träslöjdslektionen, så då blev det till att springa runt i skolan och leta efter lärare och tillslut fick hon vara med. Hon skötte sig bra, haha. Själv kunde jag inte arbeta, eftersom hon och Jocke ockuperade svarven hela lektionen, så jag snackade gamla tider med Marcus och David. Saknar mellanstadiet ibland, med pogs, go-gos och allt sånt, haha. Det var kul. (: Sen var det lunch, fiskgratäng med potatismos. Sen var det bild, jobbade vidare på spelet, precis som jag gjorde på median. Kollade också på bilder från sjuan, och jävlar vad små vi såg ut! :o Såg ut som småbarn fan, haha. Såg jävligt kul ut. Hannas presentation om sig själv var kul också. Jag gillar att göra saker.. Sen gick jag hem i slasket, fast nu var mer än halva vägen asfalt. Det blir bättre!
Nu ska jag kolla på tv. Hejdå.

onsdag<3

Hejhej.
Idag är det onsdag, favoritdag i veckan. (Om man bortser från fredag.) Anledningarna är följande:

  • Måndag och tisdag, som är mina hatdagar, är avklarade.
  • Halva veckan har alltså gått.
  • Sovmorgon.
  • En lektion, sen lunch.
  • 4 lektioner totalt.
  • Några i klassen har inte sovmorgon. (Skadeglädje är den enda sanna glädjen.)
  • Mentorstid, behöver jag säga nåt mer?

Så det finns alltså en del saker att fira när det är onsdag.
Skoldagen idag började utan sovmorgon, anledning nationella prov. Det gick bra tror jag, men min första uppsats, som jag vart mest nöjd med, när jag var klar med den upptäckta jag att jag hade missuppfattat uppgiften, och med en halvtimme kvar av tiden. Panik! Det blev en krislösning som innebar att jag använde min i nödfall uppsats. Den var ganska bra den med, men inte så bra som den första. Men jag tror att det gick bra i alla fall. Efter provet var det lunch, typ biffstroganoff med ris. Sen var det matte. På den lektionen blev jag klar med ett apjobbigt tal och sen satt jag och lyssnade på alla skämt som drogs. Det var kul, även fast dom flesta höll ganska låg klass, hehe. Min personliga favorit får ni längst ner i inlägget, som Firat och Jocke kom på själva. Sen var det veckans höjdpunkt: mentorstid! Där drogs det ännu flera skämt och så snackades det hemligstämplad information som bara Evas mentorselever får veta om. ;)
Efter mentorstiden hade vi svenska, då vi egentligen skulle spela upp isländsk teater, men Linn var hemma så vi hade Martin istället och läste om det latinska alfabetet. Vi fick sluta 20 minuter tidigare, vilket var nice. Gick hem i slasket och nu sitter jag här. Ska nog fortsätta med SO-plugget nu.

Skämt à la Jocke (J) och Firat (F):

F: Brukar du knulla med din katt Jocke?
J: Nej, det skulle vara mord.
F: Har du någon hund?
J: Nej, den är död...

Hejdå!


senil

Tjabba.
Dagen har vart rätt lugn känns det som. Men jag tror jag börjar bli senil, blev nyss osäker på om dagens SO-lektion verkligen hände idag. Men jag antar att den gjorde det.
Började i alla fall med franska, då vi äntligen blev klara med vårt franska arbete! Känns som att vi har hållit på med det i flera månader, även fast det bara har varit tre-fyra veckor. Resultatet blev riktigt bra om jag får säga det själv och som belöning får vi (jag och Matildha) en håltimme för "besväret" med fototagningen.
Efter franskan var det SO, då jag tror att vi diskuterade om droger. Min grupp kom inte fram till nåt vettigt över huvud taget, jag satt mest och garvade över Marcus idéer om nya tullar och skit. Sedan (haha, vad gammaldags den stavningen känns) hade vi biologi, som var väldigt jobbig eftersom jag var tvungen att komma ikapp med en massa anteckningar från i torsdags. Isabelle var snäll och lånade ut sin bok, så tack! Sen lunch, som blev kycklingpaella och pastasallad. Ja Sofie, det heter Paella, inte gult ris. Efter lunchen hade vi idrott, då vi spelade innebandy. Jag är väldigt nöjd med min och lagets insats. Ingen förlorad match än så länge i alla fall. Men det känns ganska stabilt att Robert som gjorde alla våra mål, inte ens är med i vårt lag, han var bara ersättare för Patrik. Sen matte, då jag försökte förstå talhelvetet som jag jobbat på i två lektioner nu och sen engelska. Kollade på fortsättningen av Forrest Gump. Fattade inte riktigt lika mycket som igår, vilket inte känns som ett bra tecken inför nationella imorgon. Efter det följde jag Michelle till bussen och sen gick jag hem i slaskvädret. Slask i sig är aldrig kul, men det är ett bra tecken på att snön börjar försvinna! Peppar, peppar. Kom hem, gjorde hallonsmoothie, kollade på simpsons som jag varvade med HK-plugg. Ska nog fortsätta med det nu, hejdå!

skrattdag

Tja alla.
Dagen har varit bra. Solen har skinit och humöret har varit på topp, så det var najs. Skoldagen började med mentorstid, då vi äntligen hade en seriös diskussion om vart vi skulle åka på klassresa. Vi kom fram till att Fjällnora var ett bra alternativ, så det fick det bli. Hoppas den resan blir lika lyckad som den förra. :)
Sen var det matte. Bara drygt, så den letkionen ska vi inte gå in mera på. Efter det var det svenska, då vi gick igenom isländska folksagor. Vi gick också igenom några isländska dikter som vi skulle tolka och sen spela upp för klassen på onsdag. Ska bli rätt kul. Efter svenskan var det lunch, pastagratäng som såg mycket godare ut än vad den egentligen var. Rasten spenderades som vanligt på bibblan och sen var det franska. Inget nytt där, vi gjorde precis det vi gjort dom två senaste veckorna. Efter det var det fysik. Då satt jag bara och kollade igenom Sofies sms. Det var kul. Sen engelska. Vi kollade på Forrest Gump. Den filmen är bra! Run Forrest, run! Sen SO, som var lika jobbigt som matten och sen slutade vi. Tror aldrig jag vart så hungrig förut. Gick och köpte en macka på brantingstorg, som inte var värd dom 36 kronorna som den kostade. Gick hem, var trött. Lagade mat, var trött. Åt, gick och la mig. Sen dess sitter jag och kollar igenom en sida i SO-boken och sen typ 10 minuter dator. Det är mitt pluggande, det. Dom som vet vilka betyg jag har kommer aldrig att tro mig. Nu ska jag försöka komma framåt med pluggandet i alla fall. Hejdå.

väntande

Tja.
Ni får ursäkta, men det händer inget intressant i mitt liv när jag är sjuk, därav den dåliga uppdateringen.
Kvällen igår spenderades framför tv'n, tittandes först på Körslaget och sen på tv-versionen av Millenium. Konstigt nog har jag inte sett den tidigare, förens igår. Bra var den i alla fall. Jag lär väl sitta bänkad framför tv'n nästa lördag också och troligen hela tiden som avsnitten går.
Imorse mådde jag inte bättre än vad jag gjort dom senaste dagarna, så det blev överläggning om huruvida vi skulle åka till barnakuten eller inte. Tillslut bestämde vi att vi skulle göra det. Kom dit, fick fylla i nått papper och sköterskan ställde frågor och sen fick vi vänta i kanske tjugo minuter på att få ett rum tilldelat, där vi fick vänta i ett par timmar på att en läkare fick komma in. En AT-Läkare kom dit, ställde frågor och höll på att känna på magen. Sen när hon var färdig fick vi vänta i ytterligare ett par timmar och sen kom den riktiga läkaren tillbaka och ställde samma frågor. Sen skulle hon hämta nått papper, som vi fick vänta på i en halvtimme till kanske och sen var det klart. Mycket väntande idag. Nu känns det märkbart bättre än alla andra dagar, så imorgon kommer jag nog till skolan. Men nu ska jag gå och göra nått annat roligt. Hejdå.

lördag

Tja.
Nu har det gått ett par dagar sen jag senast skrev nåt här. Största anledningen är väl att jag har varit sjuk sen i onsdags och inte orkat skriva nåt. Eftersom jag har varit sjuk har det heller inte hänt nåt kul i mitt liv heller. Nu är det i alla fall helg, även fast det inte gör nån större skillnad för mig. Mår avsevärt bättre idag än igår. När jag gick och la mig igår kändes det som att min magsäck skulle sprängas av smärta, men nu får jag bara ont ibland, vilket är ett stort plus. Har kollat ut en mobil som jag vill ha, men tyvärr är den för dyr. Synd. Nu ska jag göra nåt. Hejdå.
Sony Ericsson vivaz, mobilen jag vill köpa.

sjuk

Tja.
Dagen skulle egentligen ha börjat med en sovmorgon. Men jag och Patrik skulle vara duktiga så klockan var ställd på halv sju, eftersom vi skulle ut och springa. Galna jag vet. Han kom till mig typ fem över sju och vi drog direkt ut och sprang. Kändes ganska skönt ändå, haha. Kom hem igen vid 8 och käkade frukost och duschade. Sen drog jag till Patrik och vi slog följe till skolan.
Började skoldagen med SO. Vi diskuterade fördelar och nackdelar med ett högre barnbidrag. Sen var det lunch, vegetarisk lasagne. Sen franska. Jag kunde inte koncentrera mig överhuvudtaget, jag hade så förjävligt ont i magen. Jag stog ut i ungefär50 minuter av lektionen, sen blev det för mycket. Stack hem så snabbt som möjligt och tog en alvedon. Nu ska jag fortsätta kolla på simpsons. Hejdå.

krig och prov

Tja.
Ställde klockan på tidigare än vanligt eftersom det var nationella prov, den här gången i engelska. Hade förberett med godis, kolsyrat vatten och ett äpple, för att palla med proven. Först var det 80 minuter läsförståelse och sen 55 minuter hörförståelse. Det var lite fail med vattnet, för när jag hade lagt ner allt i väskan och skulle dubbelkolla en sista gång så att allt var med, så var det en pöl med vatten i väskan. Så det var bara till att dra fram hårtorken och börja torka vattnet.  Kom till skolan vad kanske kvart i åtta, gick upp till skåpen och började vässa pennor och ta fram vattenflaskan, som nu var i en påse, som också den var fylld med vatten. Satte mig på bänken i korridoren och väntade. Och väntade. Kändes som en evighet och flera gånger trodde jag att klockan var över halv nio, men till slut kom i alla fall Patrik som sa att klockan bara var tio över åtta. Efter ett tag kom även Melina, som nyss kommit hem från Thailand. Hon hade fått mansröst av förkylningen hon hade dragit på sig där borta. Sen kom Robert, som var för pigg för en tisdagmorgon. Sen droppade det in folk med jämna mellanrum och tillslut bar det va till 62an där vi skulle ha proven. Läsförståelsen var ungefär som den vi hade i svenska, fast på engelska såklart. Hörförståelsen var konstigt lätt. Tror det gick bra på båda delarna. Hoppas jag. Efter proven var det lunch från kvart över elva till fem i halv ett. Till lunch var det kebabpanna som luktade bättre än det smakade. Lunchrasten spenderades i 20-korridoren. Det var spotta-på-skåp-krig mellan Robert och Daniel. Jag mördade min plastpåse. Efter lunch var det idrott, då vi gick på promenad eftersom gympasalarna skulle inspekteras av Mäkinen, som jag inte har nån som helst aning om vem det är. Nån finne antagligen. Efter "idrotten" var det matte, räknade genrepet, sen engelska. Vi skulle kolla på Forrest Gump, men det blev inte så för det var för många borta. Det var synd. Dels orkade jag inte gå och så hade jag sett fram emot att kolla på den också. Jaja, vi lär väl se den nästa vecka antar jag. Slutade halv tre, gick hem, åt mellis, kollade på tv, åt middag, dampade på min dator och nu sitter jag här. Kan nog inte skjuta upp på SO-pluggandet nåt mer, så jag ska nog försöka få det gjort, har ju prov på samhällsekonomi på fredag. Puss och kram och hejdå! Vill ha kommentarer.

bloglovin

Följ min blogg på bloglovin.

tv-dag

Tja.
Idag vaknade jag inte jättetidigt i alla fall, tror att det var runt hal elva. Har varit duktig idag och gjort matte och kemiläxa. Sen har jag kollat på tv hela dan också. Just nu sitter jag och kollar på scrubs, vilket är najs. Ska snart ner på konsum och köpa godis tills imorgon, då det är nationella i engelska, vilket jag antar att alla nog vet om. Först 80 minuter läsförståelse 8.30-9.50, rast 9.50-10.20 och sen 55 minuter hörförståelse 10.20-11.15. Hörförståelsen kommer bli jobbig som fan, bara sitta och lyssna på ett band i 55 minuter. Dom spelar ju bandet bara en gång också, så det gäller att få det rätt på en gång -.-
Jaja, det går nog bra. Hejdåå.


omegle

Tjabba.
Gårdagskvällen ägnades, precis som jag förutspådde, åt melodifestivalen. Tyckte Darins låt var bäst, men Annas låt är bra den med. Sen kollade man på Bruce den allsmäktige och sen när alla gick och la sig så satt jag uppe och chattade på omegle, en site där man paras ihop med random människor från hela världen och sen får man chatta med dom. Det var kul, även fast hälften av alla jag chattade med, började konversationen med att fråga om jag var kåt.
Vaknde onödigt tidigt idag. Kommer inte ihåg exakt när, men tidigt var det. Dagen har varit nostalgisk, har kollat igenom gamla veckobrev och sånt från mellanstadiet, vilka minnen alltså! Har också hunnit städa, vilket var mindre kul, men skönt att få det avklarat. Det var meningen att jag skulle åka och träna idag, men det kändes så mycket lättare att bara vara hemma. Imorgon är det studiedag, vilket känns som en otrolig befrielse. Sen rivstartar man med två nationella prov i engelska direkt på tisdag morgon. Men jag har en känsla av att det kommer gå bra. Har ju redan mvg, så det känns ganska otroligt att jag skulle sänka mig nu sista terminen. Nej nu ska jag nog gå och göra ingenting igen. Puss och kram och hejdå. Känner mig helt handikappad.

ingen mobil

Tjaa.
Igår gick jag och la mig tidigt, jag var aptrött. Idag vaknade jag tidigt. Onödigt tidigt. Vid halv tio. -.- Gick upp och käkade frukost, tacofärs och makaroner. Det var nice! Har inte gjort nåt överhuvudtaget idag, men ikväll blir det melodifestivalen. Hejdå. Ingen mobil! :(

träning och tacos

Tja.
Dagen började med att jag vaknade och gjorde nyhetsredovisningen. Skiten drog ut på tiden och den vart klar tjugo i nio. Skyndade mig som fan till skolan och dampade ur på ett antal saker innan jag äntligen kom fram. Blev väldigt lättad när jag träffade Anton som upplyste mig om att vi började fem minuter senare än vad jag trott. Hallelujah moment.
Började skoldagen med SO, då vi pratade om ekonomi och facebook, twitter och bloggar. Det var chill. Sen var det en halvtimmes rast. Hanna, Linda och Sofia skällde ut David eftersom han inte gjort boendeuppgiften, vilket betyder att vi inte skulle få tillbaka den idag heller. På hemkunskapen efter gjorde jag, Anton och Natalie en asnajs fiskrätt. Fats den skulle vart godare om inte Anton hade hällt halva saltkaret i. Sen var det lunch (dålig tajming) som idag blev utan lunch. Precis som alla andra fredagar, eftersom vi har hemkunskap precis innan. Vi var i 20-korridoren hela rasten och förundrade oss över dess nya skåp och lekte med speglar. Det var najs. Sen svenska, då vi pratade om teatern och mordet på Therese Johansson Rojo, som jag antar alla känner till. Sen matte, då Eva blev ledsen/arg över att Firat höll på med skum i vasken och sen slutade vi. Cyklade hem och åt lite och sen, mina vänner, hände nåt otroligt. JAG ÅKTE OCH TRÄNADE! Har ni nånsin hört nåt liknande?!?! Trodde väl inte det. Det var skönt i alla fall. Sen åkte jag hem, duschade, käkade tacos och nu sitter jag här. Ska chilla ikväll. Hejdå. 1% kvar. Det har varit trevligt att lära känna dig Sony Ericsson W760i.

ont i fötterna

Tja!
Dagen började med att jag vaknade (såklart), men idag var jag ovanligt trött. Borde kanske gå och lägga mig tidigare, men så tänker man aldrig på kvällen. Gick till skolan vid kvart över åtta. När jag gick in i tunnlen vid mig, så var det isigt, precis som det brukar vara på morgnarna. Skillnaden var att isen var väldigt tunn, och det var vatten under. Vet inte vad jag tänkte när jag gick rakt på det och vips så låg man i vattnet. Hoppad upp fort som attan för att slippa bli väldigt blöt, och jag klarade mig rätt så bra. Dagens första lektion var kemi, då vi gjorde nån labb som jag inte orkade lyssna på. Eva klagade på att nationella låg precis på en entimmeslektion kemi vilket betyder att vi missar den, stressad som hon är. Sen på idrotten buggade jag loss med Linda och sen var det slöjd. Har börjat gilla det väldigt mycket, konstigt nog. Förut var det mitt hatämne. Fortsatte svarva på mitt kakfat och stannade ibland för att smsa från Sofies mobil, vilket jag gjorde med jämna mellanrum hela dagen. Efter slöjden var det lunch. Vegetariska dagen idag, så vi fick pasta med antingen svampsås, eller två olika grönsakssåser. Smakade ingenting i början, men lite salt kan få smak på allt. Efter lunchen hade vi bild. Sofia var sjuk igen, så jag och Axel fortsatte med spelplanen till vårt spel. Sen media=aptråkigt och sen slut. Gick hem till mig med Matildha, eftersom vi skulle ta kort på stan till vår rundtur i Uppsala. Gick hemifrån mig vid 16.00 och kom hem hit igen vid 19.00. Jobbigt var det att gå runt hela Uppsala. Tur som fan att skolan kunde bidra med bussbiljetter. Nej nu ska jag göra den där jävla svenskaläxan och sen hoppas jag att jag kan ta mitt förnuft till fånga och gå och sova. Hejdå. 4% batteri kvar. Inte kul

njut

Hejhej.
Idag har vart en chilldag rakt igenom. Onsdagar brukar vara sköna, men idag var det skönare än nånsin. Började med en välbehövlig sovmorgon. Vaknade 8 gick upp halv 9. Det kändes extra skönt att veta att några i klassen hade lektion då, hehe. Började skoldagen med SO, då vi bland annat diskuterade vad vi krävde av mataffärer och sånt. Marcus kom med den otroligt smarta idén att det skulle vara rullband runt hela butiken så att man slapp gå. Jag var ju bara tvungen att hitta nåt fel, så då undrade jag hur man skulle göra när två rullband korsade varandra, det skulle ju betyda att ett skulle behöva åka ovanpå det andra. Då kom han med den briljanta idén att det skulle vara broar och sånt i affären för att undvika krockar. Spejsad affär. Efter SO'n var det lunch. Den där Mat-Jan suger verkligen på att planera, för exakt varje onsdag bildas det långa köer i och med att i princip alla 9or slutar vid samma tid, plus minus 5-10 minuter, och att matsalen inte öppnar förens 10 minuter senare. Varför inte bara öppna tidigare så kan alla bara komma när dom slutar sin lektion? Se vad smart jag är. Efter lunchen var det franska, då gjorde samma sak som tidigare, fast inte i datasalen. Efter 45 minuter av den lektionen, så gick min klass och 9e för att vi skulle på teater. Hälsosam som man är så promenerade man dit, till skillnad från vissa andra. *host* lata *host* Tog väl kanske en halvtimme att komma till teatern och på vägen dit var det snöbollskrig på hög nivå. Klarade mig undan alla som kom mot mig som tur var, hehe. När vi kom till teatern fick vi ett papper av Linn med frågor om teatern som vi skulle göra istället för att ha lektion. Föreställningen var neligt mig väldigt bra. Den handlade om en kille, hans tjej och en till tjej. Man hörde med jämna mellanrum en inspelad röst, tror att det var ett polisförhör, som ställde frågor till honom och teatern spelade upp hans svar. Killens tjej var otoligt manipulerande och ändrade åsikt om allt om vartannat. Blev väldigt irriterad på henne under föreställningen, eftersom hon helt och hållet kontrollerade sin kille och hade planerat hela deras liv tillsammans. Tyckte också väldigt synd om killen, för han kunde ju aldrig säga ifrån, och om den andra tjejen. Varför får ni väl antagligen reda på om ni ser pjäsen. Den var klart sevärd. Gick hem i solskenet och njöt av att det snart är helg. Och att solen sken. Och att det snart är vår. Och att det är studiedag på måndag. Finns myckat att njuta av idag, bäst att ta chansen! Nu finns det inte så mycket mer att skriva om. Hejdå! :) Ajajaj, 16% batteri kvar på mobilen nu. Snart finns det ingen återvändo, som Linda påpekade idag.


bilder

Tja. Nån klagade på att den inte fick nån bild upplagd på sig själv, så nu lägger jag upp en på den. Plus några andra fina och mindre fina bilder om allt möjligt. Ingen som helst anledning till att lägga upp dom, förutom att jag vill det. Vad det är på bilderna får ni klura ut själva, eller fråga om ni vill veta. Säg till om jag ska ta bort nån bild. Hejdå. Bilderna är klickbara.
              

nothing

Tjabba.
Dagen började med franska så jag, precis som tidigare lektioner, fortsatte med arbetet om uppsala, fast ensam idag. Matildha "hade huvudvärk". Vilka dåliga ursäkter hon har. Det gick bra i alla fall. Sen efter det hade vi SO och sen biologi. Fattar faktiskt biologin, konstigt nog. Sen lunch, kommer inte ihåg vad vi åt. Efter det var det idrott, vi lärde oss dansen Oh Susanna. Kul faktiskt. Sen matte, engelska och slut. Fan vad konstigt jag har mått senaste tiden. Vart glad på morgonen och sen har det gradvis sjunkit under dagen och sen när jag kommer hem mår jag piss. Hejdå.

måndagsångest

Tjaa.
Skoldagen började med mentorstid. Kommer knappt ihåg nåt av infon så det skiter vi i. Efter det var det matte. Vi gjorde nåt met förra årets nationella prov B2. Man ska hålla på med den uppgiften i 50 minuter och som det gick idag så lär det skita sig helt på den delen. Sen var det svenska. Linn var inte där idag, så hoppet om en håltimme levde in i det sista. Man får gå om ingen lärare kommer efter en kvart och efter 10 minuter kom en. Jublet uteblev kan man nog säga. Men hela lektionen satt jag bara och flummade med Axel, så det var chill. Efter det var det lunch, fiskpanetter med klyftpotatis och remouladsås, ganska gott faktiskt. Sen språk, då vi fortsatte med vårt arbete om Uppsala. På onsdag eller torsdag ska vi åka ner på stan och fota ställena vi skriver om, så får vi håltimme en tisdag. Det blir naajs. Håltimmen alltså. Efter var det fysik med P-O. Kom försent, men hoppas att han inte brydde sig om det. (; Satt och smsade från Sofies mobil hela lektionen, medans hon bytte namn på alla mina kontakter. Så från och med nu står det att Anton E gillar porr, Axel har sex i bilen, David har sex med båtar, Firat är kvinna och Linda gillar tysk läderporr. Efter fysiken var det engelska, då vi inte gjorde nåt, sen SO, satt och diskuterade jämnställdhet med Hanna och sen slut. Gick hem i solskenet och var sorgsen. Kom hem och gjorde ingenting. Kallaste vintern på länge, orkan i Europa och jordbävningar i Haiti, Chile och Turkiet. Vi närmar oss 2012... Hejdå.

hej mitt vinterland

   

mobil

Hejhej kära bloggläsare.
Idag vaknade jag vid 12 kanske? Gick upp och såg till min besvikelse att mamma inte hade handlat än, så innehållet i kylen var ungefär lika med noll. Hittade lite vaniljyoghurt i alla fall som jag satte i mig. Har vart på Elgiganten, Onoff och Expert idag, för att leta efter en mobil. Det gick apdåligt. Den mobilen jag hade tänkt mig, var inte som jag trodde och mitt andrahandsval kostar multum. Men snart finns det ingen återvändo. Där man stoppar i laddaren i min mobil är helt kaputt, så jag har laddat den för sista gången och det är ca 50% kvar, så det är lite bråttom. När vi var på väg hem och svängde in på min gata, så såg vi en massa ornitologer (läs: fågelskådare) som stog med en massa kikare och kameror och glodde på en uggla som satt på en pinne 10 meter bort. Fattar inte vad som är så intressant med en jävla uggla. No-lifers. Ikväll ska jag inte göra nåt, bara sitta hemma och förhoppningsvis kunna fortsätta med eniro skattjakten. Har gått och väntat sen förra lördagen på att kunna få nästa ledtråd. Jaja. Hejdå. Bajs på Elgiganten, Onoff och Expert.

tjock

Heje.
Idag vaknade jag ju som sagt vid 1. Blev väckt vid 12 av pappa, men jag orkade inte gå upp, så då somnade man ju såklart om till 1. Det var najs. Började dagen med ett näringsrikt mål mat, bestående av chips. Går inte att börja en lördag på ett bättre sätt. Bestämde att jag skulle ut med axel vid kvart över 2 och var klar med dusch, påklädning och lunch vid halv 4. Fint folk är alltid försenade! Drog ut i det fina vädret och snackade om allt och inget. Gick från snickarn till Boländerna, till Fålhagen och McDonald's. Jag var tjock och köpte 2 cheeseburgare och en blåbärs-och vaniljpaj. Ville ha mer, men ville inte verka tjockare än vad jag är, hehe. Sen gick vi genom fålhagen och till aspentos, för mina kära föräldrar skulle hämta mig där samtidigt som dom hämtade vår middag. Kebabpizza. Gött. Har bara varit hemma ikväll i alla fall. Tittade på melodifestivalen och käkade chips. Nu sitter jag och garvar åt Notting Hill. I'm sure you didn't mean anything bad. And your dicks have probably the size of peanuts too. Enjoy your dinner, the tuna's amazing. Så jävla bra, haha! Imorgon är det dags för söndagsångest. Det är mindre kul. Jaja, livet kan inte alltid vara perfekt. Måste nog göra nåt för att glömma den hemska ångesten, tror nog att jag drar till Elgiganten och kollar/köper ny mobil, vilket nog ingen av mina bloggläsare kan ha undgått att få reda på att jag behöver. Ska bli apskönt kan jag ju bara säga, den jag har nu är helt mongolid. Nu har jag inget mer att skriva om, så puss och kram och hejdå! <3


väder

Tjaa!
Har precis vaknat. Det var apskönt att få sova 12.5 h inatt! Gick och la mig halv 1 igår pga att jag hade lite flimmer i synen, vilket betyder att jag var på väg att få migrän. Gick som tur var och la mig innan jag fick den sprängande huvudvärken som migrän för med sig, så det var lugnt. Sov som sagt i 12.5 h inatt. En bra början på helgen efter en jobbig och seg vecka. Vet i alla fall inte vad jag ska göra nu/idag. Man måste ju göra nånting när det är så förjävla fint väder som det är idag. Våren kanske ändå är här nu? :D Peppar, peppar. Man får såna vårkänslor, hehe. Jaja, hejdå. Måste, måste, måste, MÅSTE skaffa ny mobil.

klagomål

Bonjour ! ;)
Idag har det varit bästa vädret på länge! Solen har skinit hela långa dagen och jag med för den delen. Har faktiskt till och med varit plusgrader! Aldrig har jag väl varit så glad över att se asfalt och att få gå i slask. Löpsedeln jag såg igår kanske stämmer ändå? Kanske det finns hopp trots allt?
Dagen har varit chill, men tråkig. Började med en liten, liten sovmorgon på typ 25 minuter. Gjorde lite sistaminutenplugg och gjorde nyhetsredovisningen. Fick för en gångs skull cykla till skolan, vilket var nice eftersom jag fick mer tid på mig. Började skoldagen med SO, där vi hade en (dålig) vikarie. Sen HK, med Linns dåliga lärarkandidat som pratar för tyst, skriver för smått och bara babblar på. Gud vad kul det är att klaga på allt. Vi gjorde omelett med svampstuvning. Den blev rätt god. Sen var det lunch, då vi "åt" kalops. Sen svenska, då vi gick igenom lite svensk språkhistoria och sen matte då vi körde sänka skepp. Det var kul. Och sen slutade vi. Cyklade hem i solskenet, som jag sken ikapp med. Kom hem och åt mellis. Det blev en stor en, bestående av pommes frites och korv, jag åt ju nästan ingenting till lunch. Fan vad hungrig jag var innan alltså! Kan svära på att hela klassen säkert hörde min mage hela matten. Nu är jag hungrig igen. Hejdå. Älskar tanken på att jag verkligen måste köpa ny mobil inom ett par dagar. Det blir nice.

diskussion

Tjaa!
Nu är man hemma från ännu en skoldag. Veckan i övrigt har gått segt som fan, men dagen idag har gått snabbt, skönt. Började i alla fall dagen med kemi, då vi gjorde nån labb om syror. Sen idrott då vi lärde oss salsa. Det gick väl okej, men hatar Fredriks lärarpraktikant. Efter det var det dagens mest intressanta lektion, slöjd. Fast det blev slöjd utan slöjd, för jag kunde bara svarva och "tyvärr" var svarven upptagen hela lektionen. I stället satte jag mig vmed Patrik och Sofie och pratade. Vi kom in på ämnet déjà-vu (läs: man gör nåt och får känslan av att man upplevt det tidigare) och då kom Jocke och frågade vad vi snackade om. Det blev början på en livlig diskussion Sofie vs Jocke, där jag och Patrik var observatörer som ställde frågor och flikade in saker emellanåt. När déjà-vu upplevelser var färdigdiskuterade halkade dom in på en rad olika ämnen. Det roliga var att dom i princip alltid bara halkade in på det nya ämnet beroende på vad dom använde för argument i det tidigare, dom tystnade aldrig för att komma på nåt nytt ämne. Dom diskuterade allt från illusioner, apor och skor till kärlek och evolutionen. Bland annat påstod Jocke att kärleken inte existerar, vilket är hur dumt som helst, han fick ett antal utskällningar av mig, Patrik och Sofie för att alltid halka in och snacka om apor och jämförde Sofie med en också. Det var kul kan jag ju bara säga, haha. Till och med Per, träslöjdsläraren, diskuterade lite också, haha. Eftersom jag ska vara en opartisk observatör så säger vi att diskussionen gick utan vinnare. Sofie vann. Efter den givande träslöjdslektionen så var det lunch då vi blev serverade pastagratäng. Inte jättegott, men det funkade. Sen bild då jag och Axel fortsatte med frågorna till vårt konstnärsspel. Det gick inte helt smärtfritt, men fick tillslut blev vi i alla fall klara. Sen media då jag fick hjälpa Axel och Patrik med deras hk-uppgift som hk-lärarna tappat bort. Sen satt vi bara och snackade om allt och inget. Nej nu har jag inget mer att skriva om. Hejdåe! På hemvägen såg jag en löpsedel med texten: "VÅREN ÄR HÄR". Känns ganska ironiskt när man kollar på hur mycket det snöar ute.

skönt

Tjaa!
Idag har det varit en chilldag. Började dagen med en välbehövlig sovmorgon och började vid 9.20. Hade SO och det var lugnt, sen på en gång efter var det lunch, pannkakor. Äckligaste pannkakorna jag nånsin ätit. Hårda och smaklösa. Inte ens sylten hjälpte nåt. Sen hade jag franska då vi var i datasalen och jobbade på den där rundresan i Uppsala. Gillda lektionen, men hatade min röst. Vid det här laget snackade jag i falsett och det var inte kul! Sen var det meningen att vi skulle ha gått på teater, men skådespelarna var sjuka så den var inställd. Hade matte istället. Sen var det mentorstid, vilket alltid är kul, haha. Älskar verkligen Evas mentorstider! Sitter bara och skrattar hela tiden. Sen var det svenska, då vi ironiskt nog lärde oss om norska. Ja, jag har sagt så förut. Avslutade lektionen mad att spela kort med Victor med hans barnförbjudna kortlek, haha! Sen gick jag hem och gissa vad? Det snöade. Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan. Nu sitter jag och kollar på scrubs och planerar att fortsätta med det. Hejdå.
Nationella i NO 5 maj. Jobbigt, men är i alla fall lite glad över att det bara är ett prov istället för 3 som i dom andra ämnena.

Och på tal om ingenting så kommer här en bild.

Thomas (Polats brevvän), Jules (min) och Gauthier (Markus).

jobbigt

Tja!
Skoldag idag, vilket bara har varit jobbigt och drygt. Har skrattat lite, men tack vare (mest på grund av faktiskt) min uteblivna röst så kan jag inte göra det normalt. Det enda som kommer ut är nåt slags väsande ljud och sen måste jag harkla mig 30 gånger. Idag var jag i alla fall inte ensam om att knappt ha nån röst. Sofia hade tappat den helt. Känns skönt att jag har lite röst i alla fall, haha.
Dagen började i alla fall med franska i datasalen, där vi ska vara med i nåt samarbete med andra länder och skriva om sin stad på nåt annat land. På franska såklart. Sen hade vi SO och sen kemi. Lunch, hamburgare med klyftpotatis. Gott faktiskt, höhö. Idrott då vi hade den sista delen av vår dansredovisning. Lika rörigt som förra gången, men det väl ganska okej ändå. Matte sen och eftersom jag redan har gjort muntliga nationella i matte så fick jag och dom i min grupp gå en kvart tidigare, vilket va najs. Engelska=chill och sen slut. Var ashungrig så sprang hem och tog nåt att äta. Det var gött. (: Har inga läxor tills i veckan sen jag fick reda på att vi inte skulle ha matteläxa. Så det blir jävligt chill. Tror jag ska kolla på simpsons nu. Hejdå!
Hade låtsas nationellt prov idag på engelskan. Bara två veckor kvar tills dom riktiga nu. Jobbigt.

Och på tal om ingenting så kommer här en bild.

Polat, jag och Markus sista dagen i Frankrike.

förlåt

Tja.
Jag vill bara börja med att säga att idag fick jag två eller tre arga kommentarer från folk i min klass om mitt äckliga inlägg igår. En sa t ex att den aldrig mer skulle läsa min blogg pga det. Okej, jag kan hålle med om att det kanske inte var jättetrevlig att läsa, men jag har faktiskt något att säga till mitt försvar. Jag skrev ju rubriken "äckligt" så man kunde ju redan där få en liten aning om vad temat skulle vara. Sedan skrev jag ju till och med en varning med stor bokstäver, tjock text och understruket innan att jag skulle skriva om spya. Så om man då fortfarande vill läsa så gör man det på egen risk och kan fan inte komma och vara förbannad över det senare. Plus att det är ett litet blogginlägg så vad fan spelar det för roll? Men snäll som jag är så ber jag dom som tagit illa vid sig om ursäkt. Utom Linda. Så, nu när det är ur världen kan jag berätta om min dag.
Började med mentorstid, matte då vi fick se proven, som jag då fick som sagt en poäng under MVG. Svenska, då vi fick se det alla i hela klassen, tror jag, hade väntat på. Nämligen att få reda på resultaten på nationella proven. Genast fick jag en klump i magen och blev skitnervös. Alla tror ju såklart att jag får MVG eftersom jag tydligen är klassens smartaste (även fast jag inte är det), och då blir man ju såklart ännu nervösare. Fick VG-. Linn sa att det var det hon hade förväntat sig om mig och att det var ett bra resultat, så jag är nöjd. Sen lunch, franska då vi fick tillbaka proven. Alla rätt. *happyface*, fysik, engelska, SO och slut. Var klassens mobboffer hela dagen pga min hesa röst. Jag hatar mitt liv. Gick hem i värsta snöovädret som aldrig kan ta slut. J A G  H A T A R  S N Ö !! Om det inte smälter snart blir jag förbannad. Så, nu har jag inget mer att skriva om. Hejdåe!
Trots allt fick bloggen en ny toppnotering igår med 23 unika besökare och 49 sidvisningar totalt. Hoppas det fortsätter!